Lady GaGa un Ronans Kītings turpina dominēt (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Apvienotās Karalistes singlu un albumu topā līderpozīcijas saglabājuši iepriekšējās nedēļas galvenie varoņi - Lady GaGa un Ronans Kītings (Ronan Keating).

Singlu konkurencē pirmo vietu otro nedēļu pēc kārtas saglabājusi 23 gadus vecā Lady GaGa ar "Poker Face" (Interscope/Universal), noturot aiz sevis 2. vietā nedēļas augstāko jaunumu - kolorītās Londonas rokgrupas The Noisettes jauno singlu "Don''t Upset The Rhythm (go Baby Go)". Grupas galvenais trumpis ir melnādainā soliste un basisģitāriste Šinga Šoniva (Shingai Shoniwa), kas 2007. gadā debitēja ar plati "What''s the Time Mr. Wolf?" un lielisko singlu "Don''t Give Up". Jaunais grupas albums “Wild Young Hearts” tiks izdots 20. aprīlī.

The Noisettes
The Noisettes Foto: Publicitātes foto

"Oskarotās" filmas "Slumdog Millionaire" skaņu celiņa viens no jaunajiem singliem - A.R.Rahman ft. "Pussycat Dolls" "Jai Ho (You Are My Destiny)" (Interscope/Universal) loģiski pakāpies no 20. uz 5. vietu un, visticamāk, drīz sasniegs arī pašu virsotni.

Labs lēciens no 22. uz 9. izdevies arī jaunajai amerikāņu popgrupai Metro Station ar "Shake It". Interesanti, ka grupā dzied un ģitāru spēlē slavenās pusaudžu popdīvas Mailijas Sairusas brālis Treiss (Trace Cyrus).

Otrs augstākais jaunums nāk no Zviedrijas dīdžeja Stīva Andželo, kas 2007. gadā bijis arī Rīgā. Steve Angello & Laidback Luke ar "Show Me Love" (Data) topa 12. vietā. Lilijas Alenas (Lily Allen) jaunais singls "Not Fair" pakāpies no 158. uz 16. vietu (skat. video).

Metro Station
Metro Station Foto: Publicitātes foto

Albumu konkurencē 1. vietu saglabājis dziedātāja Ronana Kītinga veltījuma albums visām mātēm "Songs For My Mother" (Polydor/Universal). Tas ir piektais oficiālais īru popmūziķa Ronana Kītinga studijas albums. Atgādināšu, ka 1990. gados Kītings kļuva slavens kā viens no zēnu popgrupas "Boyzone" dalībniekiem.

Vairāku "Grammy" nominanti un mūzikas balvu ieguvēji, elektroniskās/pop mūzikas duets no Anglijas Pet Shop Boys ar 17. studijas albumu "Yes" ir augstākais jaunums 4. vietā, savukārt norvēģu elektroniskās mūzikas projekts "Röyksopp" ar jaunu, trešo studijas plati "Junior" tikai 21. vietā.

Atlantas smagā roka grupa Mastodon ar savu jaunāko plati "Crack The Skye", kas seko kritiķu augstu vērtētajam 2006. gada "Blood Mountain", 34. vietā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu