Emēlija Sandei aptur Lanu del Reju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu soula un R&B mūzikas dziedātāja Emēlija Sandei (Adele Emeli Sandé) iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topu ar savu debijas plati «Our Version of Events», ziņo ārvalstu prese.

Pirmajā nedēļā skotu dziedātājas Sandei albums pārdots 100 000 kopiju un nostūmis no 1.vietas pagājušās nedēļas līderi - amerikāņu dziedātājas Lanas del Rejas (Lana Del Rey) debijas plati «Born to Die», svētdien paziņoja Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Tikmēr topa veterāne, britu baltā soula dīva Adele ar plati «21» numur 3.

Otrs augstākais jaunums ir Beļģijā dzimušais austrāliešu popmūziķis Valijs Debakers (Wally De Backer), kas pazīstams ar skatuves vārdu Gotjē (Gotye). Viņa aktuālais albums «Making Mirrors», pateicoties singla «Somebody That I Used To Know» panākumiem, debitē UKTop40 ceturtajā vietā. Singlu konkurencē minētā dziesma noslīdējusi no 1. uz 3. vietu.

Likumsakarīgi top40 atgriezušies arī divi nelaiķes Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) albumi - «Greatest Hits Collection» (7) un «Essential» (40).

Singlu konkurencē šonedēļ numur 1 ir DJ Fresh ar «Hot Right Now», kas apsteidzis Emēlijas Sandei dziesmu «Next To Me».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu