Ušakovs neatbalstīšot referendumu par pilsonību visiem nepilsoņiem

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Saskaņas centrs» (SC) līderis Nils Ušakovs sola neatbalstīt gan referenduma rīkošanu par pilsonību nepilsoņiem, gan Saeimas atlaišanu un vēl vienas ārkārtas vēlēšanas

Ušakovs intervijā «Neatkarīgajai» solījis neatbalstīt «Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā» parakstu vākšanu pilsonības nulles variantam, jo referendums par pilsonības jautājumiem jau reiz ir noticis un parādījis, ka vēl viens referendums šajā jautājumā nav vajadzīgs - vairākums par pilsonības nulles variantu nenobalsos.

«Ik pēc brīža paust pozīciju šajā jautājumā ar referenduma starpniecību - tas nav pareizi,» izteicies politiķis.

Arī Saeimas ārkārtas vēlēšanas pašlaik neesot vajadzīgas. «Mans uzdevums ir strādāt tā, lai mani vēlētāji nepieprasītu man iet un strādāt pie Saeimas atlaišanas. Pašreiz es nejūtu tādu noskaņojumu, ka cilvēki gribētu Saeimas atlaišanu. Ceru, ka arī negribēs,» sacījis Ušakovs, «cilvēki ir neapmierināti, bet tas nenozīmē, ka viņi grib ik pēc gada vēlēt jaunu parlamentu.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu