«Blur» uzstāšanās «BRIT Awards» varētu būt pēdējā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Britu grupas «Blur» basģitārists Alekss Džeimss (Alex James) paziņojis, ka grupas uzstāšanās «BRIT Awards» ceremonijā otrdien varētu būt pēdējā. Grupai tiks piešķirta «BRIT Awards» balva par īpašu ieguldījumu mūzikā. Džeimss apstiprinājis, ka britpopa veterāni ceremonijas beigās izpildīs piecas dziesmas.

«Blur» mūzikai atvēlētas 11 minūtes, un tā ir garākā uzstāšanās, kāda «BRIT Awards» jebkad atvēlēta balvas par īpašu ieguldījumu mūzikā saņēmējiem.

«Vienmēr ir sajūta, ka šī varētu būt «Blur» pēdējā paklanīšanās, kas to padara daudzreiz interesantāku. Mums lūdza izpildīt piecas dziesmas. Es pagājušonedēļ satikos ar grupas biedriem, un mēs apspriedām, ko spēlēt. Mani vairāk aizrauj iespēja nospēlēt dažus vecus hitus, nevis uzvara.

Balvu iegūšana nav nekas, salīdzinot ar sajūtām, spēlējot mūziku,»

basģitārists raksta britu tabloīdā «The Sun».

Viņš salīdzinājis grupas atkalapvienošanos ar piedzīvojumu seriāla «The A-Team» komandas apvienošanu vēl vienai kopīgai misijai un uzsver, ka grupa uzstājas tikai pašu priekam, nevis mēģina no tā veidot karjeru.

«Kad mēs spēlējam kopā, mēs to darām savam priekam kā [grupas] pirmsākumos,» sacījis Džeimss.

«Blur» dalībnieki Deimons Olbārns (Damon Albarn) un Greiems Koksons (Graham Coxon) svētdien koncertā Londonā nospēlējuši pavisam jaunu grupas dziesmu «Under The Westway» (skat. video). Tā ir grupas pirmais jaunums kopš 2010.gadā nelielā skaitā izdotās plates «Fool's Day».

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu