Nickelback uzvar Kanādas mūzikas balvu "Juno" pasniegšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Blondā kanādiešu rokera Čada Krēgera (Chad Kroeger) vadītā grupa Nickelback ieguvusi visvairāk - trīs - godalgas sestdien vakarā Vankūverā notikušajā Kanādas mūzikas balvu "Juno" pasniegšanas ceremonijā, ziņo "Contactmusic".

Nickelback ar piecām nominācijām bija balvas līderi - grupa pretendēja uz balvām piecās kategorijās un uzvarēja trijās no tām. Nickelback tika atzīta par labāko grupu, un tās pēdējais studijas ieraksts "Dark Horses" – par labāko albumu. Grupa saņēma arī fanu simpātiju balvu.

Solomākslinieku kategorijā uzvarēja Monreālas rokmūziķis Sems Robertss (Sam Roberts), bet labākās jaunās grupas un alternatīvās mūzikas albuma titulus saņēma The Stills, kas arī nāk no Monreālas. Hiphopa kategorijā uzvarēja Toronto reperis Kardinal Offishall

22 gadus vecā kanādiešu sintīpopa māksliniece Lights, jeb īstajā vārdā Valerija Poksleitnere (Valerie Poxleitner) ieguva balvu kā labākā jaunpienācēja
22 gadus vecā kanādiešu sintīpopa māksliniece Lights, jeb īstajā vārdā Valerija Poksleitnere (Valerie Poxleitner) ieguva balvu kā labākā jaunpienācēja Foto: Publicitātes foto

22 gadus vecā kanādiešu popmūzikas māksliniece Lights (skat. video), jeb īstajā vārdā Valerija Poksleitnere (Valerie Poxleitner) ieguva balvu kā labākā jaunpienācēja.

Kategorijā "Labākais popmūzikas albums" triumfēja Alanisas Morisetes (Alanis Morissette) ieraksts "Flavors of Entanglement", bet par labāko ārzemju albumu atzīts Coldplay ieraksts "Viva La Vida". Šajā kategorijā uzvarētāju nenosaka žūrija, bet gan albuma pārdošanas rādītāji Kanādas teritorijā.

Atgādinām, ka pagājušogad visvairāk - piecas - "Juno" godalgas saņēma dziedātāja Leslija Feista. Kanādiešu dziedātāja, kura kā skatuves vārdu izmanto savu uzvārdu Feist, saņēma galveno - gada labākā mākslinieka balvu, kā arī tika apbalvota par gada labāko singlu (dziesma "1234"), gada labāko albumu un gada labāko popmūzikas albumu (albums ), kā arī tika atzīta par labāko dziesmu autori.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu