"Bayern" rindās gatavs atgriezties Luka Toni

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pagājušā gada Vācijas čempionvienības futbolā Minhenes "Bayern" sastāvā gatavs atgriezties pieredzējušais Itālijas izlases uzbrucējs Luka Toni, kurš ir atguvies pēc februārī gūtā Ahileja cīpslas savainojuma un, visticamāk, jau sestdien pievienosies komandai bundeslīgas čempionāta izbraukuma spēlē ar "VfL Wolfsburg" vienību, pirmdien ziņoja kluba vadība.

31 gadu vecais Toni, kurš 2006.gadā Itālijas valstsvienības sastāvā izcīnīja Pasaules kausu, savainojumu guva 14.februāra bundeslīgas mačā, kurā "Bayern" ar 1:2 piekāpās Berlīnes klubam "Hertha". Gūtās traumas dēļ viņam nācās izlaist arī 2010.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēli, kurā Itālija viesos ar rezultātu 2:0 pārspēja Melnkalnes izlasi.

Toni atgriešanās ir būtisks pastiprinājums "Bayern" komandai arī pirms 8.aprīlī gaidāmās UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmās spēles, kurā vācu klubs izbraukumā mērosies spēkiem ar pašreizējo Spānijas čempionāta līdervienību "Barcelona".

Jau ziņots, ka marta sākumā savainojumu guva "Bayern" un Vācijas izlases uzbrucējs Miroslavs Kloze, kurš nevarēs spēlēt vēl aptuveni mēnesi. Toties teicamā formā ir cits Minhenes kluba uzbrucējs Lukašs Podoļskis, kurš sestdien guva vārtus Vācijas valstsvienības labā, palīdzot tai Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra mačā ar 4:0 savā laukumā apspēlēt Lihtenšteinas izlasi.

"Ar viņa pēdu, šķiet, viss ir kārtībā," Toni veselības stāvokli komentēja "Bayern" vienības galvenais treneris Jurgens Klinsmans, kura vadītā komanda Vācijas bundeslīgas čempionāta kopvērtējumā pēc aizvadītām 25 spēļu kārtām ieņem otro pozīciju ar 48 punktiem, atpaliekot tikai no "Hertha" vienības. Tāpat 48 punktus izcīnījušas arī "VfL Wolfsburg" un Hamburgas SV komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu