Otra Puse iekaro 1. vietu (18)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ Latvijas mp3 Top 10 pirmo vietu iekarojusi grupa Otra Puse ar gaidāmā albuma tituldziesmu "Nakts vai rīts".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ pēc vairāku nedēļu atrašanās virsotnē Intara Busuļa dziedātā "Brīvdiena" beidzot piekāpusies pop veterānu Otra Puse gaidāmā albuma jaunajai tituldziesmai "Nakts vai rīts".

Atis Auzāns un Daugavpils oranžais koris
Atis Auzāns un Daugavpils oranžais koris Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Otra Puse"Nakts vai rīts"
2.Tumsa"Mans neatklātais super NLO" (jaunums)
3.Daugavpils Oranžais Koris"Kur gaismeņa" (jaunums)
4.Baltie Lāči"Pār Baikāla drūmajām stepēm"
5.Jenny May"Diskžokejs"
6.Gustavo"Plus/Mīnus"
7.Intars Busulis"Brīvdiena"
8.Igo & Melo-M"Es nezināju"
9.Dzelzs Vilks"Dinamo"
10.Astro’n’out"Tici sev"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Beidzot tas ir noticis! Intars Busulis vairs nav numur viens! Acīmredzot līdz ar Eirovīzijas kaislību pierimšanos mazāk aktuāls kļuvis arī Intara Busuļa vārds, tiesa, pavisam Latvijas mp3 Top 10 rindas viņš nav atstājis, taču kritums no 1. uz 7. vietu ir ievērojams. Kamēr pagājušās nedēļas jaunpienācējs - "Otras puses" svaigākais singls - iekarojis 1. vietu, draudīgi tai tuvojas vēl viens no turpmāko nedēļu potenciālajiem līderiem - TV seriāla "UgunsGrēks" muzikālais noformējums Mārtiņa Freimaņa un grupas "Tumsa" sniegumā "Mans neatklātais super NLO". Diemžēl top10 pametis Ozols, neviens no viņa jaunajiem skaņdarbiem šonedēļ nav spējis iekļūt pirktāko dziesmu desmitniekā, savukārt Ozola amata brālis Gustavo spītīgi jau kuro nedēļu pēc kārtas turpina atrasties topā ar "Plus/Mīnus". Augstākais jaunpienācējs šonedēļ 3. vietā - televīzijas šova "Koru kari" uzvarētājs Ata Auzāna vadītais Daugavpils Oranžais koris ar "Kur gaismeņa".

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu