Virkava un Rafalsons viesosies Siguldā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

26.februārī plkst.17 Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris un tautā iemīļotā seriāla «UgunsGrēks» Vadima atveidotājs Jakovs Rafalsons un Latvijas Nacionālā teātra aktrise Gunta Virkava viesosies Siguldā, informē Siguldas pilsētas kultūras nama direktore Baiba Bože.


Kopā strādājot Latvijas Nacionālā teātra uzvedumā «Laulāts un brīvs», aktieri Jakovs Rafalsons un Gunta Virkava tik lieliski saspēlējās, ka nolēma radīt kopdarbu «Jautrais tandēms». To veido divi komēdiju viencēlieni – «Kā iemācīties vadīt auto neklātienē» un «Šis tas par laulības dzīvi».

Franču dramaturga Kloda Fortuno izrāde «Kā iemācīties vadīt auto neklātienē» stāsta par sievieti, kura nolēmusi iemācīties braukt ar auto ... neklātienē! Tikai desmit dienu pašmācība pašas dzīvoklī, un viņa jau ir apņēmusies vadīt auto aizvērtām acīm! Vai tiešām tam var ticēt?!

Vienā no populārākajiem itāļu dramaturga Dario Fo skatuves darbiem «Šis tas par laulības dzīvi» tiek izspēlētas laulības dzīves ainas par vīrieša un sievietes attiecībām, kad kopā jau nodzīvots ne viens vien gadu desmits.

Tā ir ugunīga komēdija par brīvajām attiecībām un īstu mīlu, kuru caurstrāvo ekspresija, greizsirdība un kaislības.

Skatītājiem būs ne tikai jāvēro izrāde, bet arī jādarbojas tajā līdzi.

Abi vienlīdz spožie aktieri – Gunta Virkava un Jakovs Rafalsons - nospēlējuši neskaitāmas lomas uz savu teātru skatuvēm. Aktieriem ir arī pamatīga kino un televīzijas pieredze. Populārie aktieri satikās televīzijas raidījumā «Krodziņā pie Paula», un no šā brīža sākās viņu spilgtais, dzīvespriecīgais un radošais «Jautrais tandēms».

Biļešu iepriekšpārdošana «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā, www.bilesuparadize.lv, kā arī Siguldas pilsētas kultūras namā, darbdienās no plkst. 10 līdz 18.

Biļešu cena Ls 3 - 5, ID karšu īpašniekiem, iegādājoties biļeti Siguldas pilsētas kultūras namā, atlaide Ls 1.

Biļešu skaits ierobežots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu