Atrasts jauns nākotnes Zorro

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Meksikāņu aktieris un producents Gaels Garsija Bernāls (Gael García Bernal) tēlos Zorro futūristiskā filmā «Zorro Reborn». Filma būs futūristisks skatījums uz stāstu par maskā tērpto, atriebības kāro varoni.

Atšķirībā no iepriekšējām Zorro versijām filmas darbība nenorisināsies Kalifornijā vai Meksikā, bet gan izpostītā «nākotnes pasaulē».

Filmu studija «20th Century Fox» vēl nav atradusi filmas režisoru. Tās scenāriju radījuši Glens Gerss, Lī Šipmens un Braiens Makgrīvijs.

Tēls pēdējo reizi atveidots 2005.gada filmā «The Legend of Zorro» («Zorro leģenda»), kurā karstasinīgo varoni tēloja Antonio Banderass.

Filmu studija «Sony», kura izlaida filmas «The Mask of Zorro» («Zorro maska») un «The Legend of Zorro», šobrīd pēc Izabellas Aljendes romāna motīviem veido savu filmu par Zorro.

Bernāls drīzumā būs redzams komēdijā «Casa de mi Padre» ar amerikāņu aktieri Vilu Ferelu un filmā «A Little Bit of Heaven» ar aktrisi Keitu Hadsoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu