Kellija Klārksone nesatricināma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikas pārdotāko albumu topa virsotnē šonedēļ pirmo vietu saglabājusi televīzijas šova "American Idol" pirmās sezonas uzvarētāja Kellija Klārksone (Kelly Clarkson).

Klārksones ceturtais studijas albums "All I Ever Wanted" (19/RCA) ar 90 000 pārdotām kopijām otro nedēļu pēc kārtas izrādījies pieprasītākais albums Amerikā. Īru rokgrupa U2 ar savu jaunāko studijas plati (76 000) apmainījusies vietām ar R&B mūzikas producentu Teriusu Jangdelu Nešu (Terius Youngdell Nash), kas plašāk pazīstams ar skatuves vārdu The-Dream ("Love Vs. Money") - attiecīgi 2. un 4. vieta.

Top10 atgriezusies filmas "Krēsla" ("Twilight") mūzikas izlase un ar 74 000 pārdotām kopijām iespraukusies pa vidu starp U2 un The-Dream - kāpums no 14. uz 3. vietu. Šāds kāpums skaidrojams ar to, ka izlase papildināta ar piecām jaunām dziesmām un DVD ar intervijām un videoklipiem. Arī pati filma beidzot oficiāli izdota DVD formātā un pirmajā nedēļā pārdota 3 miljonos eksemplāru.

Topa augstākais jaunpienācējs 8. vietā ir reperis Gorilla Zoe ar "Don't Feed Da Animals" (Block/Bad Boy South)
Topa augstākais jaunpienācējs 8. vietā ir reperis Gorilla Zoe ar "Don't Feed Da Animals" (Block/Bad Boy South) Foto: Publicitātes foto

Topa augstākais jaunpienācējs 8. vietā ir reperis Gorilla Zoe ar "Don''t Feed Da Animals" (Block/Bad Boy South), kas seko 2007. gada "Welcome to the Zoo".

Arī otrs augstākais jaunums ir hiphopa mūzikas ieraksts. Repmūzikas apvienība Twiztid ar septīto studijas darbu "W.I.C.K.E.D." (Psychopathic) šonedēļ numur 11.

Misūlas (Missoula, Montānas štats ASV) kolektīvs The Decemberists ar "The Hazards of Love" (Capitol) debitē 14. vietā (19 000), industriālā metāla apvienība Static-X ar "Cult Of Static" arī kā jaunums numur 16. Vēl pie jaunumiem jāmin amerikāņu kantri mūzikas izpildītāja Rendija Travisa (Randy Travis) izlase "I Told You So: The Ultimate Hits Of Randy Travis" - 21. vietā.

Reperis Flo Rida ar "Right Round", kurā izmantots klasisks 1980. gadu Dead Or Alive “You Spin Me Round (Like a Record)" sampls, nemainīgi numur 1 singlu konkurencē. 23 gadus vecā Stefani Gabriela Germanota jeb Lady GaGa ar "Poker Face" otrā, savukārt "intelektuālā repa" meistars Soulja Boy ar jauno "Kiss Me Thru The Phone" - numur 3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu