Superfinālā iekļūst «Mad Show Boys», Samanta Tīna un Anmary

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eirovīzijas nacionālās atlases superfinālā sestdien vakarā iekļuva grupa «Mad Show Boys» ar dziesmu «Music Thief», Anmary ar dziesmu «Beautiful Song» un duets Samanta Tīna un Dāvids Kalandija ar dziesmu «I Want You Back».

Šīs dziesmas pirmajā balsošanas kārtā ieguva vislielāko atbalstu skatītāju un žūrijas kopvērtējumā.

Visu trīs superfinālā iekļuvušo dziesmu izpildītāji savas kompozīcijas atskaņos vēlreiz un balsojums sāksies no jauna.

Žūrijas sastāvā bija dziedātāja Marija Naumova, kas 2002.gadā uzvarēja Eirovīzijā, dziedātāja Olga Rajecka, dziedātājs Andris Ēglis, komponists Raimonds Tiguls, muzikoloģe Daiga Mazvērsīte, aktrise Sigita Jevgļevska, «Radio SWH» valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, spēkavīrs Raimonds Bergmanis, etnomūziķe Biruta Ozoliņa un Azerbaidžānas vēstnieks Latvijā Elmans Zeinalovs.

Nacionālajā finālā sestdien piedalījās arī Rūta Dūduma («My World»), «PeR» («Disco Superfly»), «Triānas parks» («Stars Are My Family»), Paula Dukure («Celebration»), Andris Ābelīte («Pēdējais vārds»), Elizabete Zagorska («You Are a Star») un Roberts Pētersons («She's a Queen»).

Latvija starptautiskajā Eirovīzijā startēs pirmajā pusfinālā 22.maijā. Latvijai būs jāsacenšas ar Melnkalnes, Islandes, Rumānijas, Albānijas, Beļģijas, Šveices, Somijas, Grieķijas, Moldovas, Kipras, Austrijas, Dānija, Krievija, Sanmarīno, Izraēlas, Īrijas un Ungārijas dziesmām. Finālā iekļūs tikai desmit valstu pārstāvji. Lielais fināls gaidāms 26.maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu