Otra Puse un Tumsa gandrīz virsotnē (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ pašmāju mp3 top10 sarakstā līderpozīcijas jau otro nedēļu pēc kārtas saglabājis dziedātājs Intars Busulis ar dziesmu "Brīvdiena".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ nemainīgi pieprasītākā ir Intara Busuļa dziedātā "Brīvdiena", tiesa, uz pēdām Intaram jau min augstākais nedēļas jaunpienācējs - grupas "Tumsa" skaņdarbs "Mans neatklātais super NLO". Latvijas mp3 Top 10 (15.03.09. - 21.03.09.):

VietaIzpildītājsAlbums
1.Intars Busulis"Brīvdiena"
2.Tumsa"Mans neatklātais super NLO" (jaunums)
3.Otra Puse"Nakts vai rīts" (jaunums)
4.Baltie Lāči"Pār Baikāla drūmajām stepēm"
5.Gustavo"Plus/Mīnus"
6.Ozols"Klasiski taktiski"
7.Ozols"Pa vidu"
8.[Ex] da Bass & Ian Brearley"Riga Nights"
9.Ivo Fomins"1 minūte bez tevis"
10.Astro’n’out"Apaļa pasaule"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs

Salīdzinoši klusajā mp3 pārdošanas nedēļā pirmajā desmitniekā ielauzušies tikai divi jauni singli -

Otras Puses

aprīlī gaidāmā studijas albuma "Nakts vai rīts" titulskaņdarbs un grupas "Tumsa" 2004. gada ieraksts "Mans neatklātais super NLO", kas kļuvis par TV3 seriāla "Ugunsgrēks" muzikālo tēmu. Prognozētā repera Ozola mp3 lejupielāžu invāzija tā arī nav īstenojusies, iespējams, šeit jāvaino viena spilgta, pārliecinoša singla trūkums. Šonedēļ topā atrodami tikai divi Ozola skaņdarbi no nesen izdotā albuma "Neatkarība" - "Klasiski taktiski" un "Pa vidu". Nemainīgi liela piekrišana bijusi arī Latgales grupas "Baltie lāči" strēlnieku dziesmai "Pār Baikāla drūmajām stepēm". "Baltie lāči" šobrīd ir viena no populārākajām un noslogotākajām šlāgergrupām Latvijā. No pirmā desmitnieka izkrituši arī divi stabili iepriekšējo nedēļu iemītnieki - "Dzelzs Vilks" ar "Dinamo" un Intars Busulis ar "Gonki". Diemžēl tikai vienu nedēļu top10 noturējās arī Fēliksa Ķiģeļa pagājušās nedēļas jaunais singls "Ledus sirds". Latvijas mp3 Top 10 "uzlauzt" nav izdevies arī vairākām jaunām dziesmām - Dženijai Mejai (Jenny May) ar Zigmara Liepiņa dziesmu "Diskžokejs", Gintai Ēķei ar "Spēlē vēl", bijušajam grupas "Gain Fast" solistam Kasparam Zlidnim ar debijas solosinglu "Mostas pilsēta", grupai "Jorspeis" ar "Sākums" u.c. Ar nepacietību gaidīsim jaunus, spilgtus pašmāju mūzikas ierakstus!

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu