Dolija Pārtone uz Hjūstones nāves rēķina nopelnīs miljonus (12)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mirušās popdīvas Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) hita «I Will Always Love You» oriģināla autore kantrī mūzikas dziedātāja Dolija Pārtone (Dolly Parton) nopelnīs vairākus miljonus dolāru uz Hjūstones nāves rēķina, ziņo britu laikraksts «The Daily Telegraph». Oriģinālā dziesma ierakstīta 1973.gadā, taču nav uzreiz nesusi Pārtonei lielus panākumus. 1992.gadā Hjūstone ierakstīja savu dziesmas versiju, un tā tika iekļauta romantiskā trillera «Bodyguard» («Miesassargs») skaņu celiņā.

Dziesma ātri nonāca mūzikas topu augšgalā. ASV «Billboard» topā tā noturējās 14 nedēļas. Lielbritānijā tā desmit nedēļas atradās topa pirmajā vietā, padarot Hjūstoni par rekordisti.

Pārtone agrāk runājusi par naudu, ko ieguvusi no Hjūstones izpildītās dziesmas. Janvārī intervijā ASV televīzijai CNN viņa jokojusi, ka tā viņai ļāvusi nopirkt «daudzas lētas parūkas».

Prognozēts, ka «I Will Always Love You» nedēļas nogalē varētu sasniegt mūzikas topu pirmos desmitniekus. Tās popularitāti vairojis arī Dženiferas Hadsones izpildījums «Grammy» ceremonijas laikā.

Prognozē arī viņas pārējo hitu «One Moment In Time», «Saving All My Love For You», «I Wanna Dance With Somebody», «My Love Is Your Love», «How Will I Know» un «I Have Nothing» atgriešanos mūzikas topos.

Pārtone izsaka nožēlu par Hjūstones nāvi.

«Manējā ir tikai viena no miljons sirdīm, kuras salauzusi Vitnijas Hjūstones nāve. Es vienmēr būšu pateicīga un apbrīnošu viņas lielisko izpildījumu manai dziesmai, un es patiešām varu teikt no sirds dziļumiem: «Vitnij, es vienmēr tevi mīlēšu. Mums tevis pietrūks»,» viņa teikusi.

Atgādinām, ka Hjūstone tika atrasta pagājušajā sestdienā mirusi vannā Beverlihilsas viesnīcas numurā. Viņas nāves cēlonis vēl nav zināms.

Bēres paredzētas sestdien, un tās no Ņūdžersijas baptistu baznīcas tiks translētas tiešraidē.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu