"Essential" notiks sērijas "Disco Philosophie" pasākumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

27.martā, pēc trīs gadu pastāvēšanas klubā "Nautilus" pirmo reizi populārās pasākumu sērijas "Disco Philosophie" pasākums notiks klubā "Essential", informēja kompānijas "Disco Records" pārstāvis Viktors Bukults.

Pirmajā "Disco Philosophie" pasākumā uzstāsies viens no šodienas Latvijas deju kustības redzamākajiem personāžiem - "Electricano".

Vēl 2000.gadu sākumposmā "Electricano" bija viens no jaunās paaudzes ražīgākajiem producentiem ar viesrezidencēm populārākajos klubos. Viņa pirmais "izrāviens" starptautiskajā apritē notika 2006.gadā ar singlu "Harmony of Soul".

Lielā rezonanse Baltijas mērogā pie "Electricano" atnāca 2007.gadā, kad viņš tika uzaicināts atklāt visu laiku lielāko pasākumu Baltijas vēsturē - "Sensation White", kas notika Rīgā. Speciāli "Sensation White" setam tika izveidots remikss Latvijas grupas "Prātā vētra" dziesmai "Online".

Pasākuma viesus pirms dīdžeja "Electricano" uzstāšanās iesildīs dīdžejs "John Dawn", kurš ir pazīstams kā dīdžeju apvienības "Magnetic Beats" dibinātājs.

"Disco Philosophie" līdzšinējos pasākumos kopš 2005.gada ir piedalījusies virkne starptautisku dīdžeju un mūziķu, taču turpmāk tiks dota iespēja pasākumu sērijā kā galvenajiem viesiem uzstāties arī vietējiem māksliniekiem.

Līdzšinējie "Disco Philosophie" klubu pasākumi klubā "Nautilus" no 2005.gada līdz 2008.gadam ir pulcējuši vairāk nekā 10 000 apmeklētāju. Paralēli pasākumu sērijai tika veiktas arī fotosesijas, kurās modeļu lomās iejutās "Disco Philosophie" viesu vidū bijušie dīdžeji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu