"Koroļ i šut" koncerts Rīgā notiks klubā "Melnā piektdiena"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas grupas "Koroļ i šut" (28.martā) koncerts, kura norise sākotnēji tika plānota "Sapņu fabrikā", tiek pārcelts uz klubu "Melnā piektdiena", informēja koncerta sabiedrisko attiecību koordinators Mihails Šahnazarovs.

Mainījies arī pasākuma sākuma laiks - koncerts sāksies plkst.21. Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas ieejai uz koncertu "Melnajā piektdienā".

Jau ziņots, ka grupa "Koroļ i šut" Rīgā koncertēs 28.martā - prezentēs jauno albumu, kā arī izpildīs savus slavenākos hitus.

Grupa "Koroļ i šut" veidojusies vēl tajos laikos, kad Sanktpēterburga tika saukta par Ļeņingradu.

1988.gadā Mihails Goršeņevs, Aleksandrs Ščigoļevs un Aleksandrs Balunovs informēja savus vecākus, ka vēlas kļūt par rokmūziķiem, un jau 1990.gadā pēc daudziem eksperimentiem ar grupas nosaukumu tika pieņemts lēmums saukties par "Koroļ i šut".

Savu pirmo albumu grupa laida klajā 1994.gadā, tas tika izdots ierobežotā kasešu skaitā un, kaut arī bija populārs cienītāju vidū, vispārēju atzinību neguva.

1992.gadā grupa sniedza koncertu izmeklētajai Sanktpēterburgas publikai, spēlēja vecā roka klubā un drīz vien kļuva par pilntiesīgu Sanktpēterburgas roka pasaules sastāvdaļu. Bet, pirms sāka uzstāties postpadomju plašumos, "Koroļ i šut" četrus gadus spēlēja tikai Sanktpēterburgas rokmūzikas klubos.

Karjeras augstākais punkts tika sasniegts, pateicoties akustiskajam albumam. Komanda saņēma prēmiju no "Naše Radio" nominācijā "Klausītāju izvēle". 2002.gada aprīlī žurnāla "Fuzz" aptaujā grupa tika atzīta par 2001.gada labāko grupu. Vēl vienu muzikālo prēmiju - "Ovacija" - grupa saņēma 2002.gada maijā nominācijā "Labākā rokgrupa".

Pagājušajā gadā, laižot klajā jauno albumu "Klauna ēna", grupa pierādīja, ka var klausītājus pārsteigt ne tikai ar lielisku akustisko programmu.

Biļetes uz grupas "Koroļ i šut" koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu