Latvija par četrām vietām atkāpusies FIFA rangā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kritumu par četrām pozīcijām mēneša laikā FIFA rangu tabulā piedzīvojusi Latvijas nacionālā futbola komanda, kas tagad atrodas 74. vietā.

Aleksandra Starkova vadītās Latvijas izlases kontā pašlaik ir 463 punkti.

Nākamais turnīrs - 2014. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas sacensības - sāksies tikai 2012. gada rudenī, tajā piedalīsies arī Latvijas valstsvienība.

Pirmo spēli šogad Latvija aizvadīs 29. februārī Antālijā (Turcija), draudzības mačā tiekoties ar Kazahstānu.

Ranga pirmajā desmitniekā notikušas vairākas izmaiņas. Pirmo vietu saglabājusi pašreizējā Pasaules kausa īpašniece Spānija, tai seko Vācija (+1), trešā ir Nīderlande (-1), ceturto vietu saglabājusi Urugvaja, piektā ir Anglija, uz sesto vietu pakāpusies Portugāle, septītā ir Brazīlija (-1), astotajā vietā ir Itālija (+1), Horvātija tagad ieņem devīto pozīciju, bet pirmo desmitnieku noslēdz Dānija (+1).

Latvijas ziemeļu kaimiņi igauņi atkāpušies par divām vietām, uz 54. pozīciju, bet Lietuva saglabājusi 93. spēcīgākās valstsvienības statusu.

Nākamo FIFA rangu publicēs 7. martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu