Izaicini sevi un citus! Piesakies konkursam “Drosmīgās pārvērtības”! (34)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Ikviens no mums ir kaut reizi vēlējies mainīt savu izskatu, tomēr nereti mums pietrūkst mazliet atbalsta, uzņēmības vai līdzekļu... Šoreiz šiem vārdiem nebūs vietas, jo, piesakoties TVNET jaunajam projektam “Drosmīgās pārvērtības”, tavs sapnis var realizēties pavisam drīz!

Blondīne esmu jau desmit gadus – bet šobrīd, spītējot visiem, kas uzskata, ka blondīnes vīrieši iekāro biežāk, vēlos kļūt par melnmatainu zēngalviņas frizūras īpašnieci. Tad nu redzēsim, vai mani patiešām retāk aicinās uz randiņiem! Mēs esam dvīnes, kuras visu laiku jauc, – beidzot mēs vēlamies mainīt savu stilu, izceļot patiesās personības! Visu dzīvi esmu pavadījis pie motocikla stūres, tāpēc arī esmu rokera stila absolūts piekritējs, tomēr krīze dara savu un nu esmu spiests sākt strādāt bankā, kur mans stils nav pieņemams, – lūdzu, palīdziet to man mainīt! Esmu grūtniecības septītajā mēnesī, kas pietiekami ir mainījis manu izskatu un ne uz labāko pusi... Lai gan esmu laimīga, es vēlos parādīt savam vīram, ka arī šajā laikā varu būt seksīga un iekārojama! Man ir jau trīs mazbērni, bet savā sirdī vēl nejūtos kā kārtīga vecmāmuļa ar adīkli rokās... To arī vēlos atklāt pasaulei, ka arī savos 65 gados sieviete var būt stilīga un eleganta dāma! Esmu vīrietis, kurš ir sapratis, ka dzīvojam tikai vienreiz un jebkas, kas nav izmēģināts, var vēlāk tapt par tavu nožēlas augli... Es vēlos pieteikties pārvērtībām, lai savu izskatu mainītu kā dienu pret nakti! Esmu gatavs pat vispārdrošākajām idejām!

Ideja, sapnis, sen kārota vēlme un paša uzdrīkstēšanas un drosme! Ja tev tas piemīt, piesakies un topi par “Drosmīgo pārvērtību” dalībnieku! Iespējams, pateicoties tieši tavai drosmei, mēs kopīgiem spēkiem lauzīsim kādus stereotipus un ne vien tev pašam, bet arī līdzās esošam cilvēkam liksim justies laimīgākam!

TVNET sadarbībā ar skaistumkopšanas salonu “Beauty Zone” un apģērbu veikalu tīklu “MOS” aicina ikvienu drosminieku, kam dzīvē ir pienācis mirklis, kad vēlies ko sevī mainīt, pieteikties izaicinājuma projektam “Drosmīgās pārvērtības”! Atceries tikai vienu – motivācijai ir jābūt pietiekami spēcīgai, kā arī tavai drosmei ir jābūt lielai!

Pieteikums Ja esi vecāks par 18 gadiem, atsūti mums divus foto (tuvplāna un arī pilna auguma foto), kā arī aizpildītu, rakstam pievienoto anketu! Divu nedēļu laikā tiks izvirzīti “Drosmīgo pārvērtību” atbilstošākie pretendenti, kuri tad arī piepildīs savu sapni, piedaloties izaicinājuma projektā “Drosmīgās pārvērtības”! Pieteikumus sūtīt uz konkurss@tvnet.lv.

Citi noteikumi Nepublicēsim neko, kas satur necenzētus vārdus, aicina uz vardarbību, noniecina rasu, nacionālās vai citas atšķirības vai kā citādi pārkāpj LR likumdošanu, kā arī reklāmas materiālus. Redakcija patur tiesības iesūtīto fotogrāfiju nepublicēt, ja uzskatīs, ka tā neatbilst konkursa koncepcijai vai fotogrāfijas kvalitāte ir slikta.

Pieteikuma anketa:odt formātā

Komentāri (34)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu