Hjūstones bēres notiks sestdien Ņūdžersijas štatā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popdziedātājas Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) bēres notiks sestdien viņas dzimtajā Ņūdžersijas štata pilsētā Ņuarkā Ņūhoupas baptistu baznīcā, kur Hjūstone dziedāja, vēl būdama bērns, otrdien paziņoja bēru rīkotāji. Dziedātājas mirstīgās atliekas pirmdien jau ir nogādātas Ņuarkā, kur pie apbedīšanas biroja viņu sagaidīja liels fanu pulks, bet biroja iekšā gaidīja Hjūstones māte Sisija, informēja vietējā policija.

Jau iepriekš tika ziņots, ka Hjūstoni sestdienas pēcpusdienā viņas numurā Beverlihilzas viesnīcā «Beverly Hilton» bez samaņas vannā zem ūdens atradis viņas miesassargs.

Beverlihilzas policija rakstveida paziņojumā atzina, ka vēl nevar izteikt pieņēmumus par Hjūstonas nāves cēloni. Tas var kļūt zināms astoņu nedēļu laikā, jo amatpersonas vēl gaida toksikoloģijas pārbaužu rezultātus.

Dažās ziņās par iespējamu nāves cēloni minēta nejauša noslīkšana, bet citās uzsvērts, ka Hjūstone pārmērīgi lietojusi narkotikas. Tiesu medicīnas eksperts ir minējis faktu, ka Hjūstones numurā tika atrasti recepšu medikamenti.

Lidmašīna ar Hjūstones mirstīgajām atliekām pirmdien aizlidoja no Losandželosas uz viņas dzimto štatu Ņūdžersiju.

Pēc līķa sekcijas izdarīšanas tas tika nodots Hjūstones tuviniekiem.

Hjūstones svainis Bilijs Votsons pirmdien kategoriski noliedza, ka viņai būtu bijis nodoms izdarīt pašnāvību, un uzsvēra, ka Hjūstonei ir 18 gadu veca meita Bobija Kristīna, kas dzimusi Hjūstones bijušajā laulībā ar dziedātāju Bobiju Braunu.

Policija apstiprinājusi, ka nav aizdomu par to, ka Hjūstones nāvei varētu būt krimināls raksturs. Jau daudzus gadus vēstīts, ka Hjūstone pārmērīgi lietoja narkotikas un alkoholu, un tas sagrāva viņas veselību.

Hjūstone dzimusi 1963.gada 9.augustā. Savas dzīves laikā viņa saņēma vairāk nekā 400 balvu, tostarp divas «Emmy» un sešas «Grammy» balvas. Viņa pārdevusi vairāk nekā 170 miljonus albumu, singlu un videoierakstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu