«Spicē» darbosies referenduma balsošanas iecirknis

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tirdzniecības centrā «Spice» sestdien, 18.februārī, darbosies balsošanas iecirknis referendumā par Satversmes grozījumiem, kas paredz piešķirt krievu valodai otras valsts valodas statusu Latvijā.

Kā informēja «Spices» pārstāve Inese Blaune, vēlēšanu iecirknis Nr.136 darbosies «Spice Home» otrajā stāvā no plkst.7 līdz 22.

Aptaujājot citus lielākos Latvijas tirdzniecības centrus, «Nozare.lv» uzzināja, ka «Dominā» balsošanas iecirkņa nebūs.

«Alfas», «Galerijas centrs», «Mols», «Dole» un «Origo» tirdzniecības centru attīstītāja SIA «Linstow Center Management» pārstāve Evija Ansonska norādīja, ka vēlēšanu iecirkņi netiks veidoti brīvu telpu trūkuma dēļ.

Kā ziņots, referendumā Satversmes grozījumi tiks pieņemti, ja par tiem nobalsos vairāk nekā puse balsstiesīgo vēlētāju, kuru skaits 11.Saeimas vēlēšanās bija 1 543 786, tātad par otras valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai referendumā būs jānobalso vismaz 771 893 vēlētājiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu