«Radio 101» stūrē Tuborg Green Spring tūrē (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau par tradīciju kļuvusī «Radio 101» klubu tūre jau trešo reizi startēs pavasarī. «Tūrēšanu, ko sākotnēji iedarbinājām kā «Radio 101» dzīvās pašreklāmas instrumentu, lai varētu savus klausītājus satikt vētrainās ballītēs Latvijas lielākajās pilsētās, šobrīd esam izkopuši līdz jaunam līmenim,» atklāj tūres producents Māris Žigats.

«Pirmā tūre bija vairāk tāda vienkārša mūsu dīdžeju spēlēta diskotēka, protams, labā nozīmē, taču, baudot klausītāju lielo atsaucību, sapratām, ka jāturpina ar katru reizi to izklaides latiņu pacelt arvien augstāk,» viņš piebilst.

Pērn tūres rudens pasākumus bija iespējams piedzīvot Liepājā, Valmierā, Jelgavā un Rīgā, kur noslēguma šovā koncertzālē Palladium tika uzstādīts tā brīža apmeklētāju rekords un publiku izklaidēja gan «Radio 101» dīdžeji, gan grupas «Astro’n’out», «Pienvedēja Piedzīvojumi» un «Instrumenti», kuri tika atklāti tikai uzstāšanās brīdī.

Arī pavasara tūrē «Radio 101» dīdžejus Arti Volfu, Eduardu Švānu, Egonu Reiteru un Tomu Grēviņu pavadīs mūziķi.

Šā gada 31.martā Tuborg Green Spring tūres atklāšanas šovs divos stāvos būs klubā «Pulkvedim neviens neraksta». Tālāk 13.aprīlī tūre dodas uz Valmieras «Multiklubu», kur «Radio 101» dīdžejiem ar koncertiznācienu pievienosies grupa «Otra Puse». Savukārt 14.aprīlī «Radio 101» dīdžeji iegriezīs Liepājas klubu «Fontaine» kopā ar igauņu rokgrupu «Elephants From Neptune».

Visbeidzot, tūres grand finale vērienīgais šovs 20. aprīlī mēģinās uzstādīt jaunu apmeklējuma rekordu koncertzālē Palladium, jo «Radio 101» dīdžeju un skatuves mākslinieku sarakstā sevi ir apstiprinājuši «DaGamba», «Latvian Blues Band», «The Sound Poets», «Satellites LV» un atkal kāds lielais skatuves mākslinieciskais pārsteigums, kurš tiks atklāts tikai šova laikā.

Māris Žigats uzsver, ka šai tūrei tiks sagatavoti jauni, spilgti un pārsteidzoši skaņas, gaismas un video elementi, turklāt īpaši tūres noslēgumam «Palladium» mākslinieki veido 3D video projektīvi vizuālu scenogrāfiju.

«Strādājam pie tā, lai vizuāli un saturiski augtu. Augam, lai priecētu,»

Žigats mudina ierakstīt un rezervēt datumus savos blociņos.

Foto: publicitātes

Nākamajā nedēļā būs iespējams iegādāties ieejas biļetes tūres noslēguma pasākumam k/z «Palladium» par īpašām cenām. Sekojiet līdzi informācijai mājas lapā radio101.lv un twitter.com/radio101lv.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu