Ņujorkas centrā modeļu proves pārvēršas masu nekārtībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ņujorkā amerikāņu televīzijas šova "America's Next Top Model" modeļu proves izvērtās par masu nekārtībām, kurās cieta seši cilvēki un trīs tika arestēti.

Tūkstošiem meiteņu veidoja rindu kādas Manhetenas viesnīcas ārpusē cerībā, ka tiks izvēlētas populārajam realitātes šovam, ko veido un arī vada bijusī supermodele Taira Benksa. Daudzas no jaunajām sievietēm pārlaida nakti uz līdzpaņemtiem krēsliem un gulēja pie viesnīcas guļammaisos. Kad izcēlās panika, visas šīs lietas tika atstātas uz ielas.

Proves tika atceltas, taču policija nezina, kas izraisīja paniku. Pastāv versija, ka haosu izraisīja vīrietis, kas pūlī centās nozagt rokassomiņas. Policija aizturējusi divas sievietes un vienu vīrieti, kuriem ir izvirzītas apsūdzības par masu nekārtību sākšanu un sabiedriskās kārtības traucēšanu. Amerikāņu televīzijas tīkls CW, kas pārraida realitātes šovu, kopā ar varas iestādēm cenšas noskaidrot notikušā iemeslus.

Televīzijas raidījums "America''s Next Top Model", ir realitātes šovs, kurā vairākas jaunas sievietes cīnās par iespēju sākt modeles karjeru. Raidījuma topošajā 13.sezonā tiek meklētas 12 finālistes, kas ir īsākas nekā parastas modeles, un provēs drīkst piedalīties tikai tās, kas nav garākas par 170 centimetriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu