Busulis atpakaļ virsotnē. Atgriežas Ozols! (25)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī šonedēļ pašmāju mp3 top10 pozīcijas saglabājušas vairākas eirodziesmas, ar vairākiem jauniem skaņdarbiem desmitniekā ielauzies arī piecus gadus klusējošais reperis Ozols.

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ atkal par pieprasītāko dziesmu kļuvusi Intara Busuļa dziedātā "Brīvdiena", "Dzelzs Vilka" "Rīgas Dinamo" oficiālā himna "Dinamo" šonedēļ tikai 3. vietā.

Fēlikss Ķiģelis uz brīdi ir atgriezies no ierakstu sesijas Somijā, lai klausītājiem prezentētu savu jaunāko veikumu - dziesmu "Ledus sirds".
Fēlikss Ķiģelis uz brīdi ir atgriezies no ierakstu sesijas Somijā, lai klausītājiem prezentētu savu jaunāko veikumu - dziesmu "Ledus sirds". Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Intars Busulis"Brīvdiena"
2.Sabīne Berezina"Bye Bye"
3.Dzelzs Vilks"Dinamo"
4.Intars Busulis"Gonki"
5.Gustavo"Plus/Mīnus"
6.Ozols pied. Kurts"Trīs svētdienas" (jaunums)
7.Ozols"Pa vidu" (jaunums)
8.Fēlikss Ķiģelis"Ledus sirds" (jaunums)
9.Ozols pied. Bū-š"Vāvere ritenī" (jaunums)
10.Ozols"Pagriez skaļāk" (jaunums)

Jāņa Žildes (TVNET) komentārs Kārļa Lāča liriskā "Brīvdienas" melodija turpina iekarot arvien jaunas sirdis, kā lai citādi izskaidro šīs dziesmas atgriešanos topa virsotnē. Neskatoties uz visiem skandāliem, Intars Busulis turpina gūt panākumus, atliek tikai cerēt, ka Intars nav tas, kas pats savas dziesmas vairumā iepērk www.platformamusic.lv. Atgādināšu, ka viņš publiski atzinies, ka pats par sevi balsojis Eirovīzijas nacionālās atlases finālā. No trešās uz otro vietu pakāpusies Sabīne Berezina un grupa "Per" ar dziesmu "Bye Bye". Fēlikss Ķiģelis, kas uz brīdi Rīgā ir atgriezies no ierakstu sesijas Somijā, prezentējis savu jaunāko veikumu - dziesmu "Ledus sirds". Tā šonedēļ kā jaunums 8. vietā. Dziesma tapusi, Fēliksam sadarbojoties ar līdz šim neiepazītu teksta autoru Ivaru Sudmali, dziesmas producents ir Anssi Kippo (kas ir šis vīrs, Fēlikss savā paziņojumā gan neatklāj). Topā iekļuvušas arī uzreiz četras jaunas repera Ozola dziesmas, kas ņemtas no sestdien digitāli izdotā jaunā studijas albuma "Neatkarība". Albumā piedalās tādi hiphopa izpildītāji kā Nātre, Rays, Kurts, Pikaso, A.G., b-ūš, Afu-ra. Albuma producenti ir Emīls Zants, Domino, Spinache un Rassels. Visticamāk, jaunnedēļ Ozola klātbūtne "Latvijas mp3 top10" būs vēl jūtamāka.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu