Sākas biļešu pārdošana uz Enrikes Iglesiasa koncertu Latvijā (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertaģentūra "FBI" informē: šodien, 16.martā, plkst. 10.00 tiek sākta biļešu tirdzniecība uz Enrikes Iglesiasa (Enrique Iglesias) koncertu Latvijā. Slavenā mūziķa uzstāšanās norisināsies 27.aprīlī "Arēnā Rīga".

Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļetes cena ir 25 Ls. Fanu zonas biļete maksā 35 Ls. Sēdvietas maksā 25 Ls, 30 Ls un 35 Ls atkarībā no attāluma līdz skatuvei.

Enrike Iglesiass Latvijā ieradīsies savas Eiropas turnejas "Greatest Hits Tour" ietvaros un koncertā izpildīs savus lielākos hitus, tostarp "Bailamos", "Escape", "Hero", "Do You Know? (The Ping Pong Song)", "Tired of Being Sorry" un citus.

Koncertaģentūras "FBI" direktore Inga Kadeka prognozē: "Atskatoties uz trīs izpārdotajiem Enrikes Iglesiasa koncertiem 2007. gadā Tallinā un Viļņā, gaidām, ka pieprasījums pēc mūziķa koncerta biļetēm Latvijā būs līdzīgs. Enrike Iglesiass Rīgā ieradīsies ar izcilu programmu – lielāko hitu koncertu. Enrikes jaunākie singli turpina iekarot radiostaciju un TV kanālu topu augstākās vietas, šī ir viena no aktuālākajām pavasara turnejām Eiropā."

"Lielās mūzikas zvaigznes šogad ģenerē unikālus biļešu pārdošanas rezultātus visur Eiropā. Neraugoties uz ekonomikas recesiju, biļešu skaits, ko cilvēki šogad iegādājas uz lielo mūzikas zvaigžņu koncertiem, ir lielākais, kāds pēdējos gados novērots. Nav iespējams kaķi nosūtīt pa faksu. Pārfrāzējot - nav iespējams koncertu baudīt savādāk, kā tur atrodoties. Tikko diennakts laikā izpārdotais Madonnas koncerts Tallinā ļoti uzskatāmi parāda, ka lielās mūzikas zvaigznes ir ļoti pieprasītas un uzstāšanās tiek izpārdotas ātri," atzīmē ietekmīgās koncertaģentūras "Live Nation" eksperti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu