Kriss Brauns un Riana ierakstījuši jaunu kopdziesmu (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Cirsis/TVNET

Sāk rasties pamatotas aizdomas par to vai viss skandāls ap dziedātājas Rianas iekaustīšanu nesāk pārvērsties par pārdomātu un izdevīgu biznesa plānu. Producenta Polova Da Dona preses pārstāvis apstiprinājis, ka Rianna (Rihanna) un Kriss Brauns (Chris Brown) ierakstījuši duetu.

Dziesma ieskaņota dažas nedēļas pēc tam, kad Brauns smagi piekāva savu draudzeni nesen Rīgā redzēto Riannu. "Es jūtu līdzi viņiem abiem par pagātnes notikumiem. Viņi ir lieliski mākslinieki un es vēlu viņiem visu labāko," izteicies producents. Duets, kas ierakstīts Polova Da Dona studijā Santamonikā, visticamāk tiks iekļauts Krisa Brauna nākamajā albumā.

Tikmēr Kriss Brauns turpina piedzīvot dažādus zaudējumus sakarā ar minēto incidentu. Brauns vairs nebūs drīzumā gaidāmās "Nickelodeon Kids'' Choice Awards" apbalvošanas nominantu vidū.

"Kriss ļoti novērtē savu fanu atbalstu un izrādīto cieņu, nominējot viņu Mīļākā dziedātāja un Mīļākās dziesmas kategrojājās," paziņoja R&B dziedātāja pārstāve, runājot par "Nickelodeon" tīkla balvu pasniegšanu. "Diemžēl strīdi ap pagājušajā mēnesī notikušo incidentu novērsuši uzmanību no viņa mūzikas uz jautājumu, vai viņam vajadzētu atrasties nominantu vidū."

19 gadus vecais dziedātājs parādījās tiesā, kur tika izskatītas pret viņu izvirzītās apsūdzības par dziedātājas Rianas piekaušanu 8.feburārī.

Pēc incidenta, kas šokēja visu mūzikas pasauli, Riana bija spiesta atcelt savu uzstāšanos "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā, kā arī koncertu Malaizijas galvaspilsētā Kualalumparā.

Braunam ir izvirzītas apsūdzības par uzbrukumu un draudiem izrēķināties. "Lai arī Kriss gribētu runāt ar saviem faniem par šo un citām problēmām tieši, viņš nevar to darīt tiesas procesa laikā, kamēr viņa liktenis vēl nav izšķirts. Kad lieta tiks atrisināta, viņš noteikti to darīs," piebilda viņa pārstāve.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu