Notiks izklaides pasākums "Kwadrat Concept" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēdējās "Kwadrat Concept" pagājušā gada decembra ballītes daudzo apmeklētāju kompaktdisku atskaņotājos vēl griežas Kaspar Kondrat jubilejas CD kompilācija "Conception 26" un atmiņas par vienu no karstākajiem 2008.gada nogales pasākumiem nav izbalējušas, bet Kaspars jau aicina svinēt jaunus svētkus - pavasara tuvošanos ar kārtējo īpašo ballīti īpašiem cilvēkiem - "Kwadrat Concept Nr.4".

Piektdien, 13.martā, kā jau ierasts "Kwadrat Concept" pārtijās, apmeklētājus priecēs ne tikai kupls viesdīdžeju skaits un izpildījuma kvalitāte ar visplašāko muzikālo žanru amplitūdu, bet arī "taustāmas" lietas, ko paņemt no ballītes līdzi ikdienas lietošanai, iedvesmai un enerģijai - Kaspar Kondrat kārtējā "Conception" CD kompilācija Nr. 4.

Starp citu, šoreiz tieši kompilācijā iekļautie skaņdarbi būs par pamatu Kaspara setam, un katrai kompozīcijai tiks veidotas gaismu un video tēmas, tādējādi, pēc tam klausoties līdzpaņemto CD, radīsies ne tikai emocionālas atmiņas, bet arī vizuālas asociācijas. Kaspars kopā ar saviem "Essential" kolēģiem Aldee un Roland Privert ir pielicis roku vēl vienai "dāvaniņai" kompaktdiska formātā - Tasty Soundz singlā "Galactica" iekļauti visu trīs "Essential" rezidentu remiksi.

Par godu jaunā singla prezentācijai, Tasty Soundz būs pārstāvēti kuplā skaitā - RUDice, Laso, Alias, Deros, Franzo Kolms, Gregfull un No Tape spēlēs kluba "White Room".

Savukārt vēl viens Tasty Soundz rezidents - DJ Crash aka Andre Crash līdzās Kaspar Kondrat un Roland Privert kāps uz "Essential" lielās skatuves.

Nakts īpašā viešņa šoreiz būs daiļā dzimuma pārstāve no Amsterdamas - burvīgā, muzikālā un pie dīdžeja galda tehniski nevainojamā Miss Nine, kura kluba "Essential" apmeklētājiem dāvās patiesu prieku un pavasara inspirāciju.

Miss Nine ir labi pazīstama Latvijas kluberiem - viņa klubā "Essential" iesildījusi leģendāro duetu no ASV - Deep Dish, kā arī uzstājusies Baltijas lielākajā vasaras deju mūzikas festivālā "Essential KnockOUT".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu