«Doktors Hauss» noslēgsies pēc astotās sezonas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV televīzijas seriāls «House MD» («Doktors Hauss») noslēgsies pēc astotās sezonas, kas šobrīd tiek filmēta, atklājuši seriāla veidotāji.

«Pēc ilgām pārrunām «Doktora Hausa» veidotāji nolēmuši, ka astotā seriāla sezona būs pēdējā,» trešdien paziņojumā teikusi seriāla veidotāju komanda. «Šā gada aprīlī būsim pabeiguši 177 sērijas, kas ir par aptuveni 175 vairāk, nekā kāds būtu domājis 2004.gadā [kad tika sākta tā filmēšana].»

Saskaņā ar izklaides portālā «imdbpro.com» publicēto informāciju seriāla par kašķīgo ārstu un viņa neparasto pieeju ārstniecībai pēdējā sērija plānota 21.maijā.

«Seriāla veidotāji Hausu vienmēr attēlojuši kā mīklainu personāžu; viņš nedrīkst būt pēdējais, kas pamet ballīti. Daudz labāk ir pazust, kamēr mūzika vēl spēlē, kamēr gaisā jūtams solījums un noslēpums,» teikts portālā.

Seriāls neguva popularitāti uzreiz, taču

2008.gadā, četrus gadus pēc filmēšanas sākšanas, tas kļuva par skatītāko televīzijas seriālu, pārspējot «CSI» kriminālseriālus.

Reitingu aģentūra «Eurodata TV Worldwide» noskaidrojusi, ka seriāls 2008.gadā pulcējis pie televizora ekrāniem 81,8 miljonus skatītāju 66 valstīs. Tomēr pēdējos gados pieaugušas seriāla izmaksas, jo skatītāju kļuvis mazāk.

Seriāla beigas varētu nozīmēt arī galvenās lomas atveidotāja Hjū Lorija (Hugh Laurie) pazušanu no televizora ekrāniem. Pagājušā gada novembrī viņš teicis, ka pēc seriāla beigšanās plāno pievērsties darbam «aiz kadra».

Doktora Hausa loma Lorijam atnesusi divas «Zelta globusa» balvas.

Neskatoties uz to, ka bijis nominēts sešām «Emmy» balvām, Lorijs nevienu no tām nav ieguvis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu