Gaismas un Tumsas sacensības Sandras Skudras grāmatā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Grāmatu izdevniecība «Drukātava» laidusi klajā studentes un kaislīgas ceļotājas - jaunās rakstnieces Indras Skudras darbu «Gaismas un tumsas stāsts», informē izdevniecībā.

Ideja grāmatas rakstīšanai rakstniecei radusies Kiprā. «Strādāju bērnu kluba viesnīcā «Grecian Bay», un tieši bērni bija tie, kas atvēra man durvis uz šo burvju pasauli, kā arī kāds cilvēks, ko vēl joprojām mēdzu saukt par savu Princi,» atklāj Indra Skudra.

«Atgriezusies Latvijā, stāstu uz laiku pametu novārtā, taču kādu nakti redzēju ļoti spilgtu sapni, kurā risinājās šā stāsta dramatiskākais notikums, respektīvi – Gaismas un Tumsas sacīkstes,» viņa piebilst.

Šobrīd top «Gaismas un tumsas stāsta» nākamā daļa.

Par izdevniecību

SIA «Drukātava» ir dibināta 2005. gada maijā ar ideju par digitālo druku kā interesantu un perspektīvu nozari.

Šobrīd druka uz pieprasījumu (print on demand) dod iespēju izdrukāt tikai tik daudz grāmatas eksemplāru, cik tobrīd ir nepieciešams, un pēc vajadzības jebkurā laikā piedrukāt klāt.

Izdevniecībā šobrīd ikviens autors var realizēt sapni par savu grāmatu.

«Ja tirāža nepārsniedz 500 eksemplārus, izdevējiem ir izdevīgi grāmatu iespiest SIA «Drukātava»,» uzskata izdevniecības pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu