Dzelzs Vilka "Rīgas Dinamo" himna numur 1! (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā prognozēts, šonedēļ pašmāju mp3 top10 vairāki Eirovīzijas Nacionālās atlases finālistu skaņdarbi. Tomēr nedēļas vispieprasītākā izrādījusies grupas "Dzelzs Vilks" hokeja himna "Dinamo".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ par pieprasītāko dziesmu kļuvusi "Dzelzs Vilka" izpildītā hokeja kluba "Rīgas Dinamo" oficiālā himna "Dinamo".

Augstākais jaunums Triānas parks  "Call Me Any Time You Need a Problem"
Augstākais jaunums Triānas parks "Call Me Any Time You Need a Problem" Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Dzelzs Vilks"Dinamo"
2.Intars Busulis"Brīvdiena"
3.Sabīne Berezina"Bye Bye" (jaunums)
4.Triānas parks"Call Me Any Time You Need a Problem" (jaunums)
5.Gustavo"Plus/Mīnus"
6.Intars Busulis"Gonki"
7.Very Cool People"Very Cool People" (jaunums)
8.Yana Kay un Intars Rešetins"Nepabeigtais skūpsts"
9.Natālija Tumševica"Dynamite" (jaunums)
10.Aisha"Cerību iela 21"

Jāņa Žildes (TVNET) komentārs Latvijas hokeja līdzjutējiem beidzot ir jauna līdzi dziedamā, "aurojamā" hokeja dziesma "Di-na-mo, Di-na-mo Rīga!". Apsveicamas pārmaiņas pēc ierastajiem "Sarauj, sarauj eee Latvijā". Diemžēl mūsu komanda pāragri izstājās no cīņas par Gagarina kausu un šī grupas "Dzelzs Vilks" dziesma būs jānoliek plauktā līdz nākamās sezonas sākumam. Pagājušās nedēļas līderis - "Jaunā viļņa" un "Eirovīzijas" zvaigzne Intars Busulis ar "Gonki" noslīdējis uz 6. vietu, diemžēl Eirovīzijas nolikums pagaidām (līdz lielajam finālam Maskavā) neļauj legāli lejupielādēt Intara jauno Eirovīzijas hitu "Sastrēgumi", tādēļ šī dziesma topā vēl nav parādījusies. 3. un 4. vietā divas Eirovīzijas Nacionālās atlases finālistu dziesmas - Sabīnes Berezinas "Bye Bye" un kolorītā kolektīva Triānas parks "Call Me Any Time You Need a Problem". Interesanti, ka Intara Busuļa lielākie konkurenti - Kristina Zaharova un Annija Putniņa ar dziesmu "Angel of mine" top10 nav iekļuvušas. Hiphopa meistars Gustavo šonedēļ noslīdējis no jau ierastās 2. uz 5. vietu, Intars Rešetins un Jana Keja (Yana Kay) ar "Nepabeigto skūpstu" - no 6. uz 8. vietu. Kā jaunums topā ienākusi džeza un fanka instrumentālās mūzikas grupa Very Cool People, kas pirmo ievērību guvusi, sadarbojoties ar reperiem Ozolu un Nātri. VCP spēlē Elvija Grafcova oriģinālmūziku un viena no grupas dziesmām, kura tā arī saucas - "Very Cool People" šonedēļ debitē mūsu Latvijas mp3 Top 10 7. vietā. Starp citu, 14. martā klubā "Pulkvedim neviens neraksta" notiks grupas jaunās dziesmas "Sexual Beats" videoklipa prezentācijas ballīte. Topu noslēdz Eirovīzijas Nacionālās atlases fināliste Natālija Tumševica ar "Dynamite" un visu iespējamo konkursu un šovu dalībniece Aiša ar tituldziesmu no LNT seriāla "Cerību iela 21".

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu