Doļģe - fona dejotāja «Okartes skatuvē»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no LNT sižeta

Pagājušajā piektdienā šova «Okartes skatuve» koncerta skatītāji bijušo TV dīvu Elīnu Doļģi ieraudzīja jaunā ampluā - vēl nesen TV šovus vadījusī meitene šoreiz uz skatuves kāpa kā fona dejotāja Madaras Grēgeres un Lingitas Linas Bopulu priekšnesumos, raksta žurnāls «Privātā dzīve».

Pirms gada Doļģe vadīja talantu šova «Okartes skatuve» koncertus, un toreiz skatītāji nemaz nenojauta, ka Elīna vēlētos uz šīs skatuves parādīt arī pati savu muzikālo talantu. 3.februāra vakarā viņai tas izdevās - Doļģe piedejoja šova dalībniecēm Madarai Grēgerei un Lingitai Linai Bopulu.

Tas, ka Elīna tiešraidē demonstrēja savu džeza dejas mākslu, bija likumsakarīgi - nu jau pāris gadus viņa apmeklē džeza deju nodarbības studijā «Body and Soul», ko vada «Okartes skatuves» horeogrāfe Līga Liberte.

«Mana dzīves kaislība ir dejošana,» žurnāla SHAPE februāra numurā atzinās Doļģe. Dejošana viņai patikusi jau kopš bērna kājas. Pateicoties mammai, kas pati savulaik dejojusi, Doļģe divu gadu vecumā nokļuva tautas deju pulciņā. Mācoties vidusskolā, meitene turpināja dejot kolektīvā «Daugaviņa».

Augstskolas laikā Doļģe dejošanu atstājusi novārtā un atsākusi dejot tikai 25 gadu vecumā. Šobrīd, kad Elīna nav iesaistīta nevienā TV projektā, viņa nododas dejošanai ar pilnu sparu.

«Pozitīvisma lādiņš, ko gūstu deju zālē, ir neaizstājams. Dejošana it kā restartē - aizbrauc mājās sasvīdis, noguris, netīrs, bet jūties tik laimīgs,» pirms mēneša žurnālam SHAPE stāstīja Elīna. Taču Doļģe tic - uz skatuves un televīzijā viņa vēl atgriezīsies.

«Nenoliedzami, pie skatuves un uzmanības ļoti pierod. Kaut gan nejūtos, ka skatuve man būtu aiz muguras. Ir pārliecība, ka nākotnē vēl būs interesanti projekti, kuros varēšu radoši izpausties,» saka Elīna Doļģe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu