ASV uzvaru izrauj «Hronikas veidotāju» domu spēks

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par ienesīgāko filmu pagājušās nedēļas nogalē Ziemeļamerikā kļuvusi studijas «Fox» lente «Chronicle» («Hronikas veidotāji»), kas stāsta par trīs jauniešiem, kas atklājuši domu spēku, ziņo ārvalstu prese.

Filma pirmajā nedēļā nopelnījusi 22 miljonus dolāru.

«Hronikas veidotāji» anotācija: Endrjū ir 17 gadu, un viņš ir paradis filmēt katru savas dzīves mirkli, lai savāktu pierādījumus par tēva pāridarījumiem. Kādu vakaru viņš dodas uz ballīti kopā ar diviem draugiem un novēro neparastu objektu. Drīz viņi atklāj, ka ar domām spēj pārvietot priekšmetus, lidināties un darīt citas tikpat neparastas lietas.

Foto: publicitātes

Tikai par mata tiesu «Hronikas veidotājiem» izdevies apsteigt «Harija Potera» zvaigznes Daniela Redklifa (Daniel Radcliffe) jauno šausmu filmu «The Woman in Black», kas ieņēmusi 21 miljonu.

Abas filmas amerikāņu futbola līgas finālspēles «Super Bowl» nedēļā uzrādījušas labākus rezultātus nekā prognozējuši kino eksperti.

4.vietā vēl viens jaunums - drāma «Big Miracle», kas stāsta par vaļu glābšanu. Galvenajās lomās Drū Berimora (Drew Barrymore) un seriāla «The Office» aktieris Džons Krasinskis (John Krasinski).

Aizpagājušās nedēļas līdere - studijas «Sony Pictures» lente «Tumsas pasaule 4» («Underworld: Awakening») ar Keitu Bekinseilu (Kate Beckinsale) galvenajā lomā ar 5,6 miljoniem noslīdējusi uz 5.vietu. Savukārt pagājušās nedēļas top filma - «Šindlera saraksta» zvaigznes Liama Nīsona (Liam Neeson) jaunākais trilleris «Sniegāju gūstekņi» («The Grey») noslīdējis uz 3.vietu (9,5 miljoni).

Kopumā, salīdzinot ar pagājušo gadu, «Super Bowl» nedēļas ienākumi palielinājušies par 37 procentiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu