Reiniks: Pelnrušķīte latviešiem ir saprotamāka

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien, 11.februārī, telekompānija LNT sāks demonstrēt jauno šovu «Pelnrušķīte». Pēc ilgāka pārtraukuma šova vadītāja lomā atkal iejuties populārais dziedātājs Lauris Reiniks.

Negribēja būt princis vai karalis

«Viss - šova ieraksts, kas risinājās Piena muižā Sieksātē Kurzemes pusē, ir beidzies, un es esmu dzīvs!» sazvanīts pagājušās nedēļas nogalē, portālam TVNET pauda Lauris Reiniks, atklājot - galvenais arguments, kādēļ viņš atkal piekritis vadīt šovu, bijis tas, ka šāda formāta šovs ir kaut kas jauns un nebijis.

«Pagājušogad atteicos vadīt »Dziedošo ģimeņu« šovu, jo man šķita, ka esmu sevi izsmēlis un nespēšu skatītājiem parādīt kaut ko jaunu. Man gribējās pārmaiņas. Taču pelnrušķīšu šova vadīšanai piekritu arī tādēļ, ka šova filmēšanas laikā man nebija nekādu lielu muzikālu aktivitāšu. Kad esmu nodevies tām, neko citu paralēli nedaru,» skaidro dziedātājs un smej -

viņš piekritis vadīt jauno projektu tikai ar vienu noteikumu - ja viņam neliks būt karalim vai princim.

«Piedāvāju šovam jaunu nosaukumu un uzlabotu formātu, jo man gribējās, lai tas nav banāli,» mūziķis vēl papildina iepriekš teikto.

Teicējs un uzraugs

Foto: F64

«Tas bija interesants laiks, jo man bija jāspēj sadzīvot ar divpadsmit šova dalībniecēm, kuras ar laiku pamanījās sadalīties pulciņos un pat koalīcijās. Tagad mans secinājums:

ar divpadsmit meitenēm sadzīvot ir dramatiskāk nekā tad, ja man nāktos vadīt šovu, kurā piedalās divpadsmit puišu, -

tur noteikti būtu mazāk intrigu, un puiši arī viens otru tik ļoti neknābātu,» secina mūziķis, gan atzīstot, ka šova dalībnieces viena otrai caurumus kleitās negrieza un arī kurpes neslēpa. «Nebija jau nemaz tik traki,» viņš vēl rezumē, piebilstot - viņaprāt, cilvēkiem varētu būt interesanti vērot, kā meitenes tiks galā ar visiem uzdevumiem, un uzzināt, ko par to teiks eksperti, savukārt meitenēm varētu būt pārsteigumi, uzzinot, ko par viņām domājušas un teikušas konkurentes.

«Latviešiem Pelnrušķīte ir saprotamāka!»

Viņaprāt, latviešiem noteikti ir izveidojies savs priekšstats par Pelnrušķīti - skaistu, labsirdīgu, gudru, čaklu, mīļu un draudzīgu meiteni. «Filmējot šovu, dažbrīd gan izkristalizējās ne tikai Pelnrušķītes, bet arī kāda no viņas māsām - Žavote un Hortenzija. Jo, kad cīņa ir par naudu - un šova balvā ir naudas laimests -, tad dažkārt jautrības netrūkst,» pieredzēto atstāsta Lauris Reiniks, gan uzsverot - viņaprāt, visas divpadsmit meitenes bijušas ļoti foršas un dažādas.

«Protams, ka konkrētos apstākļos katra pastāvēs tikai par sevi un domās, kā no trases novākt konkurenti, bet realitātes šovā tas ir normāli,» uzskata mūziķis, kurš tā arī šova dalībnieces līdz galam neesot izpratis. «Domāju, ka arī viņas pašas viena otru neizprata līdz galam,» Lauris smaida.

Viņš arī ir pārliecināts, ka latviešiem Pelnrušķītes tēls varētu būt tuvāks un saprotamāks nekā princese: «Mums taču nav karaļvalsts tradīciju un kulta, tādēļ kaut kādas princeses šķiet mazliet jocīgi...»

Dziesmu uzvaras ceļš turpinās

Tagad, kad nofilmēts šova pusfināls (fināls notikšot aprīlī tiešraidē), Reiniks var ķerties pie nākamā uzdevuma - studijā iedziedāt šova tituldziesmu, ko komponējis pēc šova veidotāju lūguma un kurai vārdus rakstījis Guntars Račs.

Lauris Reiniks un šova "Pelnrušķīte" dalībnieces
Lauris Reiniks un šova "Pelnrušķīte" dalībnieces Foto: Publicitātes foto /LNT

Ar to gan dziedātāja muzikālie projekti nebeigsies: pēc divām nedēļām Holandē tiks laista klajā dziesma un videoklips Laura dziesmai «Pasakā» - «Zo'n Verhaal», ko viņš nesen ieskaņojis gan angliski, gan holandiski duetā ar holandiešu dziedātāju Renée Van Wegberg. «Šī dziesma nu skan jau piecās valodās. Savukārt hits «Es skrienu», ko esmu iedziedājis sešās valodās, kādā brīdī skanēs arī ukrainiski,» mazliet padižojas mūziķis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu