NBA februāra labākie - Dveins Veids un Pau Gasols (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Nacionālajā basketbola asociācijā par februāra labākajiem spēlētājiem pirmdien tika nosaukti Rietumu konferencē Losandželosas "Lakers" centra spēlētājs spānis Pau Gasols, bet austrumu krastā Maiami "Heat" aizsargs Dveins Veids.

NBA līdervienības centrs pagājušā mēneša 13 mačos palīdzēja “Lakers” vienībai izcīnīt 11 uzvaras, vidēji spēlē gūstot 20,9 punktus, kā arī izcīnot 10,9 atlēkušās bumbas.

Veida statistika februārī bija ļoti iespaidīga. Aizsargs vidēji ik mačā izcēlās ar 30,7 punktiem, turklāt realizējot 50,2% metienus no spēles. Tāpat “Heat” līderis izpildīja 8,7 piespēles un pārtvēra divas pretinieku piespēles. Kopumā Maiami 12 pagājušā mēneša spēlēs izcīnīja sešas uzvaras.

Spēlē pret Orlando "Magic" komandu 22. februārī Veids sasniedza savu karjeras rezultativitātes rekordu, gūstot 50 punktus.

Uz mēneša labākā spēlētāja godu pretendēja arī Pols Pīrss un Reidžons Rondo, abi no čempionvienības Bostonas "Celtics", francūzis Boriss Diavs no Šarlotes "Bobcats", Lebrons Džeimss no Klīvlendas "Cavaliers", Andra Biedriņa cīņu biedrs Goldensteitas "Warriors" rindās Stīvens Džeksons, Ķīnas milzis Jao Mins no Hjūstonas "Rockets", Ramons Sešins no Milvoki "Bucks", Devins Heriss no Ņūdžersijas "Nets", Kevins Durents no Oklahomsitijas "Thunder" un Derons Viljamss no Jūtas "Jazz".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu