«OKartes skatuves» koncertā - pirmatskaņojumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdienas, 3. februāra, koncerts jaunajiem «OKartes skatuves» mūziķiem būs kā eksāmens, jo viņiem visiem jāizpilda līdz šim nedzirdētas dziesmas, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Pieņemot izaicinājumu, vairums jauniešu ir gatavi izpildīt pašu sacerētus darbus, tāpēc lielāko daļu koncerta programmas veidos dalībnieku oriģināldziesmas.

Taču skanēs arī citu autoru darbi – piemēram, Oskars Deigelis dziedās savas māsas Anitas Deigeles dziesmu, Anete Volmane – Andžeja Grauda dziesmu, bet šova jaunākais dalībnieks Raitis Beķeris, kurš «OKartes skatuvē» ir tikai kopš sestdienas vakara, izpildīs Jāņa Strazda un Māras Zālītes kopdarbu.

Koncertā būs dzirdama arī viena īpaša dziesma, kas tapusi «OKartes skatuves» otrās sezonas dalībnieku radošā savienībā – Lingita Lina Bopulu dziedās «Atnāc pie manis», kurai vārdus sarakstījusi viņa pati, bet mūziku – Kristaps Pujāts.

Pēc koncerta «OKartes skatuves» dalībnieki kopā ar saviem mīļajiem, draugiem un faniem atpūtīsies izklaides Kanāla 2 bārā, Elijas ielā 17.

Koncertu tiešraidē varēs vērot LNT un izklaides Kanālā 2 pulksten 20.40, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, tiešraidē rādīs Kanāls 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu