Busuļa eirodziesma iegūst otro elpu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas mp3 Top 10 sarakstā līderpozīcijās izvirzījies Intara Busuļa dziedātais 2008. gada Eirovīzijas nacionālās atlases skaņdarbs "Gonki".

Apkopojot divu lielāko mp3 mūzikas servisu datus Latvijā - , šonedēļ līderpozīcijās noturējies "Jaunā viļņa" un "Eirovīzijas" zvaigzne Intars Busulis, tiesa, šoreiz ar citu dziesmu - "Gonki".

Aija Eriņa
Aija Eriņa Foto: Publicitātes foto
VietaIzpildītājsAlbums
1.Intars Busulis"Gonki"
2.Gustavo"Plus/Mīnus"
3.Putnu Balle"Divi eņģeļi"
4.Dzelzs Vilks"Dinamo" (jaunums)
5.Aija Eriņa"Pēdējā pietura"
6.Yana Kay un Intars Rešetins"Nepabeigtais skūpsts"
7.Baltie Lāči ""Pār Baikāla drūmajām stepēm
8.Intars Busulis"Brīvdiena"
9.Intars Busulis"Brīvdiena" ("Cīņas kluba" ieraksts") (jaunums)
10.Satellites LV"Grāvējs"
Jāņa Žildes (TVNET) komentārs:

Kopumā februāris pagājis Intara Busuļa zīmē - uzvara "Cīņas klubā", uzvara Eirovīzijas nacionālajā atlasē, arī

Latvijas mp3 Top 10

sarakstos Busulis triumfējis jau otro nedēļu pēc kārtas. Šoreiz top10 iekļuvuši veseli trīs Busuļa mp3 - "Cīņas klubā" izpildītais "Gonki" un pagājušās nedēļas pirktākais singls "Brīvdiena", turklāt "Brīvdienas" dzīvais ieraksts no minētā šova arī ir bijis visai pieprasīts. Savu 2. vietu nemainīgi saglabājis hiphopa mākslinieks

Gustavo

, 3. vietā atgriezusies grupa "Putnu balle", savukārt 4. vietā jaunums no Jura Kaukuļa un "Dzelzs Vilka". Hokeja komandas "Rīgas Dinamo" oficiālā himna "Dinamo" pēdējās nedēļās tiek īpaši bieži skandēta "dinamiešu" spēļu starplaikos. Arī 5. vietā šajā sarakstā iekļuvis jauns vārds - LTV1 šova "Latvijas talants 2008" uzvarētāja Aija Eriņa, kura iedziedājusi populāro grupas "Opus Pro" dziesmu "Pēdējā pietura". Liela piekrišana bijusi arī Latgales grupas "Baltie lāči" strēlnieku dziesmai "Pār Baikāla drūmajām stepēm". "Baltie lāči", izrādās, šobrīd ir viena no populārākajām un noslogotākajām šlāgergrupām Latvijā. Pēc Eirovīzijas fināla noslēgšanās, beidzot legāli lejupielādei pieejamas arī šovā izskanējušās dziesmas. Ja kāda no tām likās īpaši jauka - dodies uz un nobalso!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu