Krisu Braunu turpina piemeklēt neveiksmes (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Pēc uzbrukuma savai draudzenei Rianai (Rihanna) amerikāņu mūziķi Krisu Braunu (Chris Brown) turpina piemeklēt neveiksmes - tagad viņš ir "izmests" no savas jaunākās filmas mārketinga kampaņas.

Februāra sākumā R&B mūziķis piekāva savu draudzeni un dziedātāju Rianu, par ko viņš tika aizturēts un vēlāk atbrīvots pret 50 000 ASV dolāru (27 200 latu) lielu drošības naudu.

Lai arī Brauns vēl nav oficiāli atzīts par vainīgu un joprojām notiek izmeklēšana, kopš šā incidenta veiksme no viņa sākusi novērsties. No sadarbības ar 19 gadus veco mūziķi bija atteikušies jau divi partneri. Viņš vairs neparādīsies reklāmas kampaņā "Got Milk", kā arī "Wrigley" košļājamo gumiju reklāmās.

Tagad apdraudēta arī Brauna kinokarjera - filmas "Bone Deep" producenti grib atteikties no Brauna parādīšanās mārketinga kampaņā. Lai izvairītos no diskusijām un negatīvas publicitātes, trillerī spēlējošais mūziķis tiek "griezts ārā" no visiem filmas reklāmkadriem un plakātiem.

5.martā Losandželosā notiks tiesas sēde, kurā tiks izskatītas pret Braunu izvirzītās apsūdzības.

Lai izrādītu savu labo gribu, Brauns, starp citu, sācis apmeklēt dusmu menedžmenta nodarbības.

"Likums nepieprasa to darīt, taču viņš uzskata, ka tas uzlabos viņa publisko tēlu," avīzei "New York Daily News" pastāstījusi kāda informēta persona. Nesen Brauns kļuva par sabiedrisko attiecību speciālista Alana Nieroba klientu. Nierobam ir liela pieredze darbā ar slavenībām, kas iekļuvušas skandālos. Tiesas sēde Brauna lietā notiks 5. martā Losandželosā. Pašlaik viņš ir atbrīvots pret drošības naudu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu