Kompaktajam Dodge būs 300 zirgspēki

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompaktā hečbeka Dodge Caliber aizstājējam, sedanam Dart būs karstā versija, un tā tiks apgādāta ar, iespējams, pat 300 zirgspēkus spēcīgu turbo motoru.

Chrysler sporta automobiļu nodaļa SRT (Street and Racing Technology) jau esot sākusi jaunā modeļa karstākās versijas izstrādi.

Auto, kas nosaukumā iegūs papildinājumu SRT4, pēc sākotnējās informācijas tiks apgādāts ar 2 litru turbo motoru, kura jauda var sasniegt pat 300 zirgspēkus, jo pārējie iespējamie pretendenti nav pietiekami jaudīgi, atsaucoties uz amerikāņu Motor Trend, vēsta Motor.ru. Starp šiem agregātiem iekļauts gan Chrysler partneruzņēmuma Fiat izmantotais 1,75 litru 235 zirgspēku agregāts (sastopams kompaktklases Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde), gan arī 1,8 litru 300 zirgspēku motors, ko paredzēts uzstādīt Alfa Romeo 4C. Šā agregāta būtiskākais trūkums esot ar tā izmantošanu saistītās izmaksas.

Bez spēcīga motora Dart SRT4 iegūs arī sportisku balstiekārtu ar stingriem amortizatoriem, jaudīgus bremžu mehānismus, lielākus, nekā standarta modeļiem, riteņu diskus, kā arī sportiskāku ārējo izskatu, kas tiks panākts ar jauna dizaina bamperiem, sliekšņu uzlikām, spoileriem un antispārniem.

Var atzīmēt, ka Dodge Caliber SRT4 2,4 litru turbomotors, kurš attīsta 285 zirgspēkus, un tas nodrošina paātrinājumu līdz simtam apmēram sešās sekundēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu