"Bayern" izbraukumā sagrauj Lisabonas "Sporting"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Trešdien noslēdzās pirmās astotdaļfināla spēles UEFA Čempionu līgā futbolā. Pārliecinošāko uzvaru guva Vācijas klubs Minhenes "Bayern", kas ar 5:0 izbraukumā sagrāva Lisabonas "Sporting" komandu, tādējādi sperot lielu soli ceturtdaļfinālu virzienā.

Mača pirmās 45 minūtes noslēdzās ar rezultātu 1:0, un nekas par sagrāvi vēl neliecināja. Taču spēles otrajā cēlienā Vācijas komanda guva vēl četrus bezatbildes vārtus.

Mājinieku galvenie “kaprači” bija francūzis Franks Riberī un itālis Luka Toni, kuri guva pa diviem vārtiem, bet vienu reizi izcēlās vācietis Miroslavs Kloze.

Citā mačā pasaulē bagātākais un titulētākais klubs Madrides “Real” savā laukumā ar 0:1 piekāpās Anglijas “Liverpool” vienībai.

Uzvarētājiem panākumu mača 82. minūtē nodrošināja Izraēlas izlases pussargs Josijs Benajuns.

Londonas "Chelsea" sīvā cīņā savā laukumā ar 1:0 pieveica Itālijas klubu Turīnas "Juventus".

Vienīgos vārtus mača 12. minūtē guva Didjē Drogba.

Savukārt vēl vienā mačā Spānijas “Villarreal” cīnījās neizšķirti 1:1 ar Grieķijas klubu Atēnu "Panathinaikos".

Pa reizei rezultatīvi sita Karagunis, kurš 59. minūtē izvirzīja Atēnu klubu vadībā, bet pēc astoņām minūtēm Rosi no 11 m soda sitienu atzīmes panāca izlīdzinājumu.

Atbildes spēles visas komandas aizvadīs 10.martā, bet vietu ceturtdaļfinālā nodrošinās tās komandas, kuras izcīnīs panākumu divu spēļu summā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu