Tīmeklī pavīd jaunā Dodge Viper seja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Chrysler struktūrvienība SRT, kuras pamatuzdevums ir sagatavot koncerna karstākos automobiļus, savā sociālā tīkla Facebook lapā publiskojusi gaidāmā Viper priekšējās daļas dizaina uzmetumu. Pārējo auto dabiskā lielumā un pilnā apmērā varēs redzēt vēlākais aprīlī Ņujorkas auto šovā, kad paredzēta amerikāņu monstra pasaules pirmizrāde.

Spriežot pēc zīmējuma, modeļa stilistika daudz nav mainījusies un no priekšgājēja, kam it kā bija jābūt pēdējam Viper, jaunais auto atšķirsies tikai detaļās. Motora pārsegs aizvien ir ārkārtīgi plats, gaisa ieplūdes atveres un lukturu forma ir stipri līdzīga, un motora pārsega vidu aizvien rotā odzes emblēma. Vienīgi, kā raksta Motor.ru, tās dizains būs nedaudz agresīvāks.

Pērnā gada janvārī Chrysler dizaina nodaļas un Dodge zīmola vadītājs Ralfs Žils norādīja, ka iedvesmas avots jaunā Viper tapšanā bijusi kaila sieviete pludmalē. Pēc viņa teiktā, auto būs neticami skaists, tik skaists, ka spēs pārvilināt Porsche un Chevrolet Corvette piekritējus.

Provizoriskā informācija liecina, ka bāzes versijā Dodge Viper tiks apgādāts ar astoņu cilindru motoru, savukārt spēcīgākajiem modeļiem aizvien tiks uzstādīts V10 motors ar 8,4 litru darba tilpumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu