«Sniegāju gūstekņi» apsteidz «Tumsas pasauli 4»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par ienesīgāko filmu pagājušās nedēļas nogalē Ziemeļamerikā kļuvis «Šindlera saraksta» zvaigznes Liama Nīsona (Liam Neeson) jaunākais trilleris «Sniegāju gūstekņi» («The Grey»), ieņēmumu kritumu piedzīvojot «Tumsas pasaulei 4» («Underworld: Awakening»), ziņo «kinokino.lv».

«Sniegāju gūstekņi» pagājušajā nedēļas nogalē iekasējusi 20 miljonus. Summa, globāli vērtējot, nav ļoti liela, taču jāņem vērā filmas budžets (tostarp reklāmas) ir neliels, un ar tās izplatīšanu nodarbojas maz zināma kompānija.

Foto: publicitātes

Keita Bekinseila (Kate Beckinsale) un «Tumsas pasaule 4» piedzīvojusi vairāk nekā 50% ieņēmumu kritumu un ar 12,5 miljoniem ieņēmusi otro vietu.

Trešajā vietā ierindojusies vēl viens jaunums - «Viens darbiņš par naudu» («One for the Money»). Jaunākā «Grejas anatomijas» zvaigznes Ketrīnas Heiglas (Katherine Heigl) komēdija iekasējusi 11,7 miljonus.

Ceturtajā vietā ierindojusies pagājušās nedēļas vicelīdere - leģendāro Holivudas kinofilmu «Star Wars» («Zvaigžņu kari») un «Indiana Jones» («Indiana Džonss») radītāja Džordža Lūkasa producētā filma «Red Tails», kas vēsta par pasaulē pirmo afroamerikāņu pilotu vienību. 10,4 miljoni. Jaunajai Lūkasa filmai pirmajās desmit dienās izdevies iekasēt jau vairāk par 30 miljoniem.

Pirmo piecnieku noslēdz vēl viens nedēļas jaunums - trilleris «Cilvēks uz dzegas» («Man on a Ledge») ar 8,3 miljoniem. Filmā galvenās lomas atveido «Avatara» aktieris Sems Vortingtons (Sam Worthington) un Elizabete Benksa.

Kopumā šajā nedēļas nogalē iekasēti aptuveni 124 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu