Lodviks izcīna otro zelta medaļu pasaules čempionātā ziemeļu divcīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules čempionātā ziemeļu divcīņā svētdien otro zelta medaļu izcīnīja amerikānis Tods Lodviks, kurš tikai šīs sezonas vidū atsāka profesionālo karjeru.

Svētdien Lodviks sākotnēji uzvarēja lēkšanā no mazā tramplīna, bet desmit kilometru slēpojumā klasiskajā distancē viņš ieņēma trešo vietu, kas summā Lodvikam garantēja zelta medaļu.

Finišā Lodviks uzrādīja rezultātu 24 minūtes un 22,2 sekundes, par 13 sekundēm apsteidzot otrās vietas ieguvēju Jānu Šmitu no Norvēģijas. Trešajā vietā palika cits amerikānis Bils Demongs, kurš savam tautietim zaudēja 33,5 sekundes.

Lodviks 2006.gadā beidza karjeru, kuru atsāka tikai pagājušā gada decembrī. Viņam šī bija otrā medaļa pasaules čempionātos. Pirmo viņš izcīnīja piektdien, kad sākotnēji uzvarēja desmit kilometru slēpojumā ar masu startu un līderpozīciju saglabāja arī pēc tramplīnlēkšanas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu