«Okartes skatuves» dalībnieki pārtaps par blēžiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Šovakar, 27.janvārī, OKartes skatuves koncertā mūziķi kāps uz skatuves pārliecināt skatītājus, ka ir ne tikai labi dziedātāji, bet arī aktieri. Cīnoties par galveno lomu mūziklā, viņi iejutīsies blēžu lomās, jo šā koncerta tēma ir «Blēži».

Koncertā skanēs dziesmas par blēdībām, naudas varu un kriminālo pasauli. Turklāt izpildītas tiks ne tikai jau Latvijā un pasaulē pazīstamas kompozīcijas, bet arī divas pavisam jaunas, īpaši šim koncertam tapušas dziesmas.

Abu šo dziesmu autori ir «OKartes skatuves» mūziķi: iepriekšējā sezonas dalībnieks Didzis Bordo sarakstījis dziesmu speciāli Kasparam Blūmam-Blūmanim jeb Kašeram, bet Kristaps Pujāts, kurš jau rudenī žūriju un skatītājus pārsteidza ar teatrālām kompozīcijām, izpildīs dziesmu, ko radījis, dzīvojot šova otrajā sezonā.

Jauno mūziķu sniegumu koncertā vērtēs mūzikā un aktiermākslā pieredzējusi žūrija – žūrijas priekšsēdētājam Guntaram Račam pievienosies šova vokālā pedagoģe - stingrā, bet šarmantā Ieva Kerēvica un izcilais latviešu aktieris Harijs Spanovskis.

Pēc koncerta dalībnieki atpūtīsies pagājušajā piektdienā atklātajā izklaides kanāla LMK bārā Elijas ielā 17 – šī ballīte šova dalībniekiem ir īpaša, jo tā ir vienīgā reize nedēļā, kad viņi var satikt savu ģimeni, draugus un fanus.

Koncertu tiešraidē pulksten 20.40 varēs vērot LNT un izklaides kanālā LMK, bet ballīti, kas norisināsies pēc koncerta, - izklaides kanālā LMK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu