Mūzikas kritiķi prognozē "Cīņas kluba" uzvarētājus (32)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latvijas mūzikas apskatnieki un kritiķi prognozē, ka sīvākā cīņa šīs sezonas "Cīņas kluba" finālā būs starp Inatru Busuli, Lieni Šomasi un Igo un Andra Ērgļa duetu, pirmajā trijniekā, pēc kritiķu domām, iespējams, iekļūs arī grupa "Dzelzs Vilks".

Latvijas atraktīvāko mūziķi un skatītāju iemīļotāko dziesmu noskaidrosim jau šo sestdien LNT tiešraidē plkst. 21.10 no kluba "Godvil".

"Visticamāk, ka sīvākā cīņa par uzvaru "Cīņas klubā" varētu izvērsties starp Intaru Busuli, Igo un Andri Ērgli un grupu "Dzelzs Vilks"," domā žurnāla FHM galvenais redaktors un mūzikas žurnālists Kaspars Zaviļeiskis.

"Intars šobrīd šķiet sasniedzis savas popularitātes kalngalus un radījis ar humora izjūtu un inteliģentu ekspresiju apveltīta latvju mačo tēlu, kas ļoti patīk meitenēm. Igo un Andris Ērglis ir vienkārši jaudīgs, lai arī diezgan mākslīgs romantiskais duets, kas uzrunā uzreiz vairāku paaudžu klausītājus un atkal jau it īpaši klausītājas. Savukārt "Dzelzs Vilks" kļuvis par stabilu latviešu roka zīmolu, par kuru zināmu iemeslu dēļ sākuši fanot arī daudzie Rīgas Dinamo fani. Tāpat grupa krietni paplašinājusi savu klausītāju loku ar pievēršanos tautas mūzikai un dziesma „Uijā uijā nikni vilki” noteikti ir vislipīgākā no visām šā gada finālistēm un patīk visiem no 0 līdz 100 gadiem," saka Kaspars Zaviļeiskis.

Portāla TVnet mūzikas redaktors Jānis Žilde prognozē, ka pirmajā trijniekā būs Igo un Andris Ērglis, Liene Šomase un Ivo Fomins, varbūt "Dzelzs Vilks". "Tas gan nenozīmē, ka tie ir arī mani favorīti, bet, spriežot pēc iepriekšējo šovu balsojumiem, iznākums varētu būt šāds. Uzvarēs Liene Šomase," saka Jānis Žilde.

"Manuprāt, neapšaubāms favorīts šogad ir Intars Busulis – to viņš pierādīja arī atlases kārtās. Gan dziesma "Davai, davai" ir teicama, gan Busuļa pavadošais sastāvs ir ārkārtīgi profesionāls, gan arī pats Busulis ir atraktīvs un viens no nedaudzajiem, kas prot izmantot tiešraides dotās priekšrocības, lai pierādītu savu pārākumu pār citiem. Pārējo izredzes ir diezgan līdzīgas. Lienes Šomases izcīnītā pārliecinošā uzvara pār Aishu iepriekšējā nedēļā liek arī viņu pieskaitīt favorītu lomai, augstās vietās būs arī „dzelzs vilki”, Dons, Ivo Fomins, Igo & Andris Ērglis. Gandrīz vieglāk nosaukt tos, kuriem pirmajā trijniekā netikt – tie ir „S.P.B.”,” tā „Cīņas kluba” finālistu izredzes vērtē „Neatkarīgās Rīta Avīzes” mūzikas žurnālists Sandris Vanzovičs.

Vai piepildīsies Latvijas mūzikas dzīves apskatnieku prognozes, noskaidrosim jau sestdien „Cīņas klubā” LNT ēterā 21:10 tiešraidē no kluba „Godvil”. Šovu „Cīņas klubs” organizē LNT, LMK un „Radio SWH”, šova lielākais draugs ir „OKarte”, šovu atbalsta „MSI” portatīvie datori, šokolāde ar piedzīvojumu garšu „Tupla” un „Balta”. Biļetes uz šova fināla tiešraidi no kluba „Godvil” var iegādāties „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu