Daugavpils teātra izrādes nedēļas nogalē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Daugavpils teātris

Daugavpils teātris nedēļas nogalē - sestdien un svētdien - aicina uz divām interesantām izrādēm, informē teātra pārstāvis Dainis Melāns.

Piektdien, 28.janvārī, plkst. 17 - Žana Batista Moljēra komēdijas spēle krievu valodā «Tartifs jeb varenā XVII gadsimta afēra». Moljēra komēdija, lai arī uzrakstīta pirms vairākiem gadsimtiem, šķiet, risina mums pat ļoti pazīstamas problēmas par mīlestību, uzticēšanos, alkatību.

Izrādes režisors Viktors Jansons, galvenajās lomās - Viktors Jancevičs, Mihails Samodahovs, Irina Kešiševa, Žanna Lubgāne. Košo tērpu māksliniece - Nataļja Marinoha.

Svētdien, 29.janvārī, plkst. 15 - Kena Ludviga komēdija latviešu valodā «Mīlestība vai nauda». Mihaila Mamedva iestudētā izrāde ir smieklīgs stāsts par diviem ne īpaši veiksmīgiem aktieriem, kuri atrod risinājumu savam naudas trūkumam, uzdodoties par padzīvojušas miljonāres vienīgajām mantiniecēm. Galvenajās lomās Māris Korsietis un Egils Viļumovs.

Biļetes Daugavpils teātra kasē (tālrunis 65426520) vai «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu