Eminema jaunais singls - visvairāk lejupielādētais ieraksts (19)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Eminema jaunais singls "Crack A Bottle" sasniedzis jaunu rekordu, kļūstot par visvairāk lejupielādēto ierakstu pirmajā nedēļā.

Dziesma tika lejupielādēta 418 000 reižu pirmajā tās izlaišanas nedēļā, labojot iepriekšējo rekordu, ko sasniedza reperis T.I un Riana ar viņu kopīgo dziesmu "Live Your Life", kas tika ielādēta 367 000 reižu.

function orbRadio(songid){var playerWin = window.open(''http://www.orb.lv/player2/?cat=user&subcat=79652&subcat2=919072&songid=''+songid+'''',''player_new'',''width=950,height=650,left=0,top=0,scrollbars=yes,resizable=yes'');playerWin.focus();}Eminem - Crack A Bottle!

Dziesma, kurā piedalās arī Dr. Dre un viņa protežē 50 Cent jeb Kērtiss Džeimss Džeksons, pirmajā nedēļā nokļuva arī Lielbritānijas singlu topa ceturtajā vietā, bet ASV no pirmās vietas izspieda "Billboard Hot 100" topā Kelliju Klārksoni.

Ar dziesmu "Crack A Bottle" gan Dr. Dre, gan Eminems nonākuši žurnāla "Billboard" topa pirmajā vietā otro reizi, bet 50 Cent - jau ceturto.

Dziesma šobrīd ir arī trešais labāk pārdotākais lejupielādējamais singls ASV, pirmā pārdotākā ir grupas "Flo Rida" dziesma "Low", bet otrā - dziedātājas Lady GaGa "Just Dance".

Eminema jaunais albums pēc dziedātāja piecu gadu klusēšanas tiek gaidīts iznākam šogad.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu