Kinotēka: Klūnijs, Spīlbergs un «Kolka Cool»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Televīzijas raidījums «Kinotēka», sākoties jaunajam gadam, kļuvis divas reizes ilgāks (26 minūtes), līdz ar to skatītājiem tiek piedāvātas kino jomai veltītas jaunas sadaļas. Jaunākajā sērijā - skatītāju un ekspertu viedokļi par Džordža Klūnija un Stīvena Spīlberga jaunajām filmām, kā arī citi tās aizkulišu smalkumi! (Skat. video.)

Vēl raidījumā kritiķu un skatītāju vērtējumi par Džordža Klūnija jaunāko veikumu režijā - filmu «Marta Īdas». Līdzās Klūnijam šoreiz vēl viens Holivudas grands - Stīvens Spīlbergs, kurš uzņēmis drāmu «Kara zirgs». Sižetu ciklā «Latvijas kino cilvēki» saruna ar «Kolka Cool» režisoru Juri Poškus, savukārt Dita Rietuma stāsta, kā dokumentālās filmas «Ģimenes lietas» komanda Ņujorkā tiekas ar dokumentālā kino guru Maiklu Mūru!

Par savu īpašo filmu stāsta rakstniece Nora Ikstena, bet ciklā «Filma, ko nedrīkst neredzēt» - Džordža Klūnija lieliskais aktierdarbs filmā «Maikls Kleitons».

KINOTĒKA 40. sērija from Kinoteeka LTV on Vimeo.

www.kinoskola.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu