Kurš pēdējais ielēks "Cīņas kluba" fināla vilcienā? (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Latvijā viens no profesionālākajiem un patiesi dzīvais TV šovs "Cīņas klubs" tuvojas šīs sezonas kulminācijai – lielajam finālam, kurā noskaidrosim, kurš ir atraktīvākais un žilbinošākais Latvijas mūziķis! "Cīņas kluba" lielais fināls notiks 21.februārī naktsklubā "Godvil", tiešraidē to varēs redzēt LNT ēterā un dzirdēt "Radio SWH".

Kamēr tie, kas jau kvalificējušies lielajam "Cīņas kluba" finālam, slīpē savus priekšnesumus, LNT skatītājiem un Radio SWH klausītājiem atlicis vien izvēlēties pēdējo lielā fināla dalībnieku šo sestdien, 14.februārī. Visu mīlētāju dienā muzikālajā sacensībā piedalīsies jau pieredzējusī "Cīņas kluba" dalībniece Aisha ar Kārļa Lāča dziesmu "Cerību iela 21", kā arī trīs "jauniņie" - latviskākā pašmāju dziedātāja Liene Šomase ar "Jauna diena", Latvijas roka veterāni grupa Linga ar dziesmu "Gan", kā arī jaunie Latvijas mūzikas dzīves censoņi, elektroniskās mūzikas eksperimentu apvienība Vostoc ar dziesmu "Kā viens".

Tikai šā raidījuma uzvarētājs pievienosies pārējiem "Cīņas kluba" lielā fināla dalībniekiem un 21.februārī cīnīsies par gada atraktīvākā mūziķa titulu. Lielajam "Cīņas kluba" finālam jau kvalificējušies Dons ar „Kolekcionāru”, Aisha ar „Dziesmu pustumsā”, Ivo Fomins ar „Mēs dzīvojam pasakās”, Igo un Andris Ērglis ar „Spēli”, Labvēlīgais Tips ar „Tu man virsū negāzies”, S.P.B. ar „The Moon”, Dzelzs Vilks ar „Uijā, uijā nikni vilki” un Intars Busulis ar „Davai, davai”. "Cīņas kluba" lielajam finālam pavasara sezonā kvalificējās arī grupa „R.A.P.” ar dziesmu „Ej un meklē”, diemžēl grupa ir beigusi pastāvēt, tāpēc 21.februāra finālā nepiedalīsies.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu