Burunduki turpina šiverēt Latvijas kinoteātros

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Jaunākā ģimenes filma «Alvins un burunduki: Aizburājuši» («Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked») saglabājusi populārākās filmas statusu Latvijas kinoteātros, jau otro nedēļu ierindojoties pirmajā pozīcijā. Savukārt Stīvena Spīlberga «Kara zirgs» («War Horse») nav spējis kļūt par spēcīgāko filmu starp nedēļas jaunumiem, ziņo «kinokino.lv».

Savā otrajā nedēļas nogalē «Alvins un burunduki: Aizburājuši» pulcējis 4765 skatītājus, un tas ir labāks rezultāts, nekā prognozēts. Desmit dienu laikā filmu jau ir noskatījušies vairāk nekā 12 tūkstoši cilvēku (no tiem lauvas tiesu veido rezultāti tieši no nedēļas nogalēm). Šādā tempā filmai ir labas iespējas sasniegt 20 tūkstošu atzīmi un nopietni pacīnīties par vietu šā gada Latvijas TOP 20.

Ekspertu prognozēm sekojis arī Deivida Finčera trilleris «Meitene ar pūķa tetovējumu» («The Girl with the Dragon Tattoo»), kas ieņēmis otro vietu ar 4043 skatītājiem. Teicams rezultāts, jo filmai šī bija jau trešā nedēļas nogale uz ekrāniem un joprojām tiek uzrādīts ļoti pakāpenisks popularitātes kritums. Paredzams, ka šīs nedēļas laikā kopējā apmeklētība ievērojami pārsniegs 30 tūkstošu skatītāju atzīmi.

Trešo vietu ieņēmusi populārā animācijas filma «Runcis Zābakos» («Puss in Boots»), kuru šoreiz noskatījušies 2813 skatītāji. Kopējais pārdoto biļešu skaits jau pārsniedz 65 tūkstošus. Ceturtajā vietā atrodas Gaja Ričija «Šerloks Holmss: ēnu spēle» («Sherlock Holmes: A Game of Shadows») ar 2426 pārdotām biļetēm. Nepilna mēneša laikā Latvijā filmu noskatījušies jau gandrīz 40 tūkstoši cilvēku.

Pirmo piecnieku noslēdz spēcīgākais nedēļas jaunums «Marta īdas». Džordža Klūnija politisko drāmu pirmajā nedēļas nogalē noskatījušies 1427 cilvēki. Vājas sekmes bijušas jaunajai Stīvena Spīlberga filmai «Kara zirgs», kura ar 1142 skatītājiem ierindojusies vien sestajā pozīcijā, savukārt trešais jaunums «Koroliāns» (633 skatītāju) ieņem devīto vietu.

Kopumā kinoteātrus nedēļas nogalē apmeklējuši 22 143 cilvēki, tādējādi jau kārtējo reizi pēc kārtas skaits pārsniedz 20 tūkstošu atzīmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu