Vīvere: Galu galā visas filmas būs 3D

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu kinoaktrise Sigurnija Vīvere (Sigourney Weaver) paudusi pārliecību, ka agri vai vēlu divdimensionālās filmas kļūs par pagātnes liecību tāpat kā savulaik melnbaltās filmas.

«Domāju, ka 2D drīzumā piemeklēs tāds pats liktenis kā melnbaltās filmas, jo cilvēki redz dzīvi trīs dimensijās, tādā ziņā tā ir tāda pati revolūcija kā grieķu-romiešu skulptūru parādīšanās pēc hieroglifiem,» atzina aktrise intervijā britu laikrakstam «Independent».

«Tā ir nākotne, taču

paies kāds laiks, pirms cilvēki spēs panākt tādu 3D, kas nemanāmi ievedīs tevi filmas pasaulē.

Tāds arī ir mērķis - iegremdēt tevi [filmas] pasaulē, nevis piemuļķot vai izklaidēt. Un, iespējams, tieši tāpēc tas ir daudz svarīgāk vienkāršai filmai; tev būtu jānonāk tās pasaulē,» paskaidroja Vīvere.

Aktrise spēlēja Džeimsa Kamerona ekoloģiskajā 3D grāvējā «Avatar» («Avatars») un ar nepacietību gaida, kad atsāksies darbs pie otrās daļas.

«Esmu ļoti priecīga, ka varēšu atkal strādāt pie tās. Es zinu, ka stāsts, ko Džeimss Kamerons vēlas izstāstīt, ir daudz lielāks.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu