Par jaunu Corvette izsolē samaksā 600 tūkstošus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izsolē Barrett-Jackson, kas pagājušajā nedēļā norisinājās Skotsdeilā, Arizonas štatā, pirmais 2013.modeļu gada Corvette kabriolets pārdots par 600 tūkstošiem dolāru.

Šogad aprit precīzi 60 gadi kopš pirmās Corvette parādīšanās, un to General Motors atzīmē ar visu laiku jaudīgākā Chevrolet Corvette Convertible izlaišanu. Dēvēta par 427 Collector Edition, izsolē pārdotā «korvete» ir visu laiku jaudīgākais vaļējais šā modeļa eksemplārs. Tam uzstādīts 7 litru V8 motors ar 505 zirgspēkiem un 637 Nm, un tas tiek piedāvāts tikai komplektā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Tāpat var atzīmēt, ka 427 Collector Edition iezīmē pēdējo gadu, kad tiek ražota pašreizējā Corvette paaudze.

Foto: Chevrolet

Būdams aprīkots ar šo motoru, vaļējais auto spēj 60 jūdzes stundā jeb 96 kilometrus stundā sasniegt 3,8 sekundēs, ceturtdaļjūdzes jeb 402 metru dragreisa distanci pieveikt 11,8 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums ir 305 km/h.

Corvette 427 Convertible pie markas dīleriem nonāks tikai šā gada vasarā, tādējādi iespēja iegādāties pirmo auto krietnu laiku vēl pirms tam uzskatāma par privilēģiju. Izsolē iegūtie 600 000 dolāru tiks nodoti labdarības programmai The Drive to End Hunger, kas cīnās pret pārtikas trūkumu.

Var atzīmēt, ka General Motors koncernā ietilpstošais zīmols Chevrolet Detroitā tika dibināts 1911. gadā un šobrīd ir pārstāvēts vairāk nekā 140 pasaules valstīs, kur tiek realizēti vismaz 4 miljoni automobiļu gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu