Hidinks sāk sarunas ar "Chelsea"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieredzējušais holandiešu futbola treneris Gūss Hidinks otrdien apstiprināja, ka sācis sarunas ar Anglijas premjerlīgas klubu Londonas "Chelsea" par viņa iespējamo kļūšanu par komandas galveno treneri.

Kā paziņoja pats 62 gadus vecais speciālists, kurš pašlaik vada Krievijas izlasi, par "Chelsea" galveno treneri viņš varētu kļūt līdz šīs sezonas beigām, apvienojot darbu ar Krievijas valstsvienības vadīšanu.

"Neesmu gatavs kļūt par konsultantu, taču varētu ieņemt galvenā trenera amatu līdz sezonas beigām," teica Hidinks." Bet jāatzīst, ka situācija ir sarežģīta."

"Chelsea" jau izplatījusi paziņojumu, ka klubam Krievijas Futbola federācija (FFR) ļāvusi sākt sarunas ar Hidinku un tas jau ir darīts, lai gan pirmdien pats treneris noliedza, ka pieņemšot "Chelsea" piedāvājumu.

Savukārt otrdien Hidinks atklāja, ka viņam esot ļoti labas attiecības ar premjerlīgas kluba īpašnieku Romānu Abramoviču, tādēļ viss ir iespējams.

"Jāteic, ka situācija ir savāda. Ja tas būtu jebkurš cits klubs, mana atbilde uzreiz būtu bijusi nē," Krievijas izlases treniņnometnē Turcijā atklāja Hidinks. "Tomēr "Chelsea" ir kas cits, jo man ir lieliskas attiecības ar [kluba] īpašnieku. Tāpēc labprāt palīdzētu šajā situācijā, ja spēšu."

Hidinks jau ir iepazinies ar Abramoviču, strādājot Krievijas valstsvienības galvenā trenera amatā. Šobrīd Hidinks cenšas aizvest Krievijas izlasi līdz 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, kas norisināsies Dienvidāfrikas Republikā (DĀR).

"Uzskatu, ka tieši personisko attiecību dēļ ar Abramoviča kungu Hidinks noteikti piekritīs sarunām un uzklausīs viņa piedāvājumu," intervijā britu radiostacijai BBC pirmdien atzina trenera aģents Cēss van Noivenhuizens. "Tomēr domāju, ka Abramoviča kungs apzinās, ka Gūss vēl nav beidzis savu darbu [ar Krievijas izlasi]."

Jau ziņots, ka vājo rezultātu dēļ pēdējos premjerlīgas mačos pirmdien no amata tika atlaists līdzšinējais "Chelsea" komandas galvenais treneris, brazīlietis Luišs Felipe Skolari.

Starp iespējamiem Skolari aizstājējiem presē tika nosaukts jau minētais Hidinks, kā arī Itālijas A sērijas kluba "AC Milan" treneris Karlo Ančeloti, bijušais Itālijas čempionvienības Milānas "Inter" treneris Roberto Mančīni un bijušais Spānijas augstākās līgas komandas "Barcelona" treneris Franks Rijkārds.

Pagaidām "Chelsea" galvenā trenera pienākumus pilda Rejs Vilkinss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu